Hipochondriaban szenvedek és valószínűleg pánikbeteg is vagyok. Most az agydaganttól félek nagyon. Van esetleg aki hasonló problémával küzd?
Este amikor lefeküdtem azt vettem észre hogy a karjaimat nem érzem rendesen, a lábaimat aztán az arcomat de szerintem mindezt csak bebeszélem magamnak mit az orvosom is tud. A vérképem teljesen jó annyi hogy folyadék hiányban szenvedek nagyon megvagyok rémülve hiszen ez a bénulásos dolog meg ijeszt. Nem merek most sem elaludni mert nagyon félek 4 hete szédülök a folyadék hiány miatt az orovosom és a vérképem szerint
este amikor lefeküdtem azt vettem észre hogy a karjaimat nem érzem rendesen, a lábaimat aztán az arcomat de szerintem mindezt csak bebeszélem magamnak mit az orvosom is tud. A vérképem teljesen jó annyi hogy folyadék hiányban szenvedek nagyon megvagyok rémülve hiszen ez a bénulásos dolog meg ijeszt. Nem merek most sem elaludni mert nagyon félek 4 hete szédülök a folyadék hiány miatt az orovosom és a vérképem szerint.Már most a beszédzavart is érzem magamon nagyon megvagyok ijedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!