Egy 1-es típusú cukorbetegnek mikor kell ennie és inzulint kapnia?
Szia! Én 6 éve vagyok cukorbeteg, napi 4x szúrok. Elsőt reggel, általában 6-8 óra között, másodikat délben, 12-2 óra között, vacsoránál szintén 6-8 óra között, estit pedig változó, attól függően, hogy mikor megyek aludni..
Általában szúrás előtt szoktam megmérni a cukromat, mert ehhez is igazítom az inzulinegységet, de ha nem érzem jól magam, akkor is megszoktam.
Először beszúrom, rá 20 percre pedig ehetek. De ez is változó, ha magasabb a cukrom, akkor sokszor fél-háromnegyed órát várok.
Remélem tudtam segíteni, szép estét :)
A cukorbetegség gyógyítható. Ajánlom figyelmetekbe a Simply raw - Reversing Diabetes in 30 Days c. filmet.
A filmben 6, cukorbetegségben szenvedő átlag amerikait - orvosi felügyelet alatt - "csak nyersen" kúrára fognak egy farmon 30 napra.
A kamera nyomon követi az eseményeket. Vajon megszabadulhatnak-e az orvosaik által örök életükre inzulinhoz kötött emberek a betegségüktől és a gyógyszertől?
http://www.youtube.com/watch?v=vG3V22cLUF0
Ha valakit érdekel, megvan magyar felirattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!