Mitől viszket a fejem?
Figyelt kérdés
Hajmosás után nem, de ha 1 hétig nem mosom meg akkor már kezd viszketni nagyon. (Mindig 1 helyen). 1 hónapja még kopasz voltam és meg is nézte nővérem de nem volt semmilyen tetű. Ha erősen megvakarom akkor a körmöm alatt fehér valami van. Korpa szerintem de semmi sincs kizárva. Tippek hogy mi lehet?2013. dec. 15. 00:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem korpa vagy seborrhoea lehet, ami inkább a koszmóra hasonlít. Ajánlani tudom a T Gel sampont, patikában lehet kapni.
2/4 anonim válasza:
Menj el homeopátiás orvoshoz! Nagyon sok jó szer van rá, de ismerni kellene a többi tüneteidet is. Pl. ha "szeretkezés közben elernyedő a péniszed" még a fejviszketés mellett és rágod a körmöd és lámpalázas típus vagy, akkor pl. lehet, hogy LYCOPODIUM CH9-től rendbe jönnél. Ezt naponta 1-szer 3 golyót kell elszopogatni, 1-2 hónapon át, éhgyomorra.
De, ha pl. mindent megsózol és izzad a tenyered és aki megbánt azzal undok vagy és viszket a hajas fejbőröd, akkor lehet pl. a NATRIUM MURIATICUM CH9 az indikált. stb.
3/4 anonim válasza:
Ez sokaknál így van mert a sok olaj,zsír ami a levegőben van hajlamosak jobban letapadni és elzárni a pólusokat.Lehet a párnád is vagy ahogy előttem írták valamilyen bőrprobléma.Próbálj meg különböző samponokat.
4/4 anonim válasza:
Próbáld ki a T-Gel-t,ha nem használ vegyél Nizoral sampont azzal mosd a hajad. Ezt seborrhoea capitisnek hívják. Alkati dolog,de gyakran gombásodás okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!