Miért viszket a fejem?
Igen, a tetűírtó nem öli meg a serkéket, ezért kell tetűírtó fésűvel alaposan átfésülni rendszeresen a hajad vagy hajvágás.
De gondolom erre magadtól is rájöttél, hogy viszket a fejbőröd. De a csomagolásán nincs használati utasító, vagy nem tájékoztattak a patikában mikor megvettétek?
ne aggodj. PEDEX. kb 300 Ftos tetüirtó és ez megöli a serkéket. holtbiztos én probáltam XD
a sürü fogu fésü szart sem ért mert oylan szinten rá van kötve hogy körömmel alig jött le nekem igy az irtás után rajtahagytuk,hosszu hajam van ugyse látszott,és egy idö után leszáradtak.ja és nem pár tetvem volt hanem seregnyi mert egyszerüen nem vettem észre ,azt hittem csak száraz a fejböröm mignem konkrétan észre nem vettem hogy ez mászás érzés.és akkor egyet rajtakaptam.
hja és irtás utánb vagy közben minden ágynemüt kimosni, szönyeget, ágyat átporszivozni.
drága szerrel kezdtem de az megölte a tetüt a serkét nem. hidd el beválik!
ja és utána nekem fantomviszketésem volt annyira rettegtem én is tölük utána. még egy évig vakaroztam. d enem voltam tetüs csak bemagyaráztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!