Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi ez? Depresszió?

Kapi0714 kérdése:

Mi ez? Depresszió?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 17éves fiú vagyok, az lenne a problémám hogy egyszer nagyon jó a kedvem de el telik egy kis idő és tiszta depis vagyok...

Kicsit hülyén hangzik de igy van, ilyen gyorsan miért változik a hangulatom??

2013. dec. 14. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
A hangulatingadozás lehet a depresszió egyik tünete.
2013. dec. 14. 15:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt eddig én is ki tudtam googlézni...
2013. dec. 14. 15:41
 3/3 anonim válasza:
A hangulatingadozás ebben a korban sok mindentől lehet, akár életkori sajátosságnak is felfogható. A táplálkozási szokások, a kapcsolati viszonyok, az esetleges szerhasználat, érzelmi éretlenség is állhat hangulatingadozás mögött. Tehát, egyáltalán nem biztos, hogy depressziós vagy. Ha szeretnéd megnyugtatni magadat, akkor javaslom, hogy fordulj szakemberhez. Első körben, ha van az iskolátokban pszichológus akkor hozzá, ha nincs, akkor a területileg illetékes gyermekjóléti szolgálathoz, ők általában kapcsolatban állnak pszichológussal. Ha nincs bizalmad pszichológushoz, akkor pszichiáterhez tudsz még fordulni, rendelőintézetben megtalálhatóak.
2013. dec. 31. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!