Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet ez tüdőgyulladás?

Lehet ez tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés

Vasarnap este óta fajt a hatam a bal oldalon a lapockám vonalában. Azt hittem csak valami izom, 3esten at kentem izomlazitoval, de mara rosszabb mint vasarnap.

ha ugy fordulok faj, nagy levegőt mem tudok venni mert akkor is faj. Csak ma reggeltől ugyan azon a helyen a melkasomon is faj. Lehet ez tüdőgyulladás? Azt Hallottam az lázzal jár. Én csak kohogok, folyik az orrom, Nameg a fájdalom...

2013. dec. 12. 07:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál, elmeséltem, hogy mi volt, hogy vasérnap emeltem egyet és akkor este kezdett fájni, és hogy elől és hátul is ugyan ott fáj, meghallgatott, írt fel kenőcsöket aztán ennyi. Olyasmit mondott, hogy izomzúzódás... Hát majd meglátjuk. Összességben csak izomlazítót és fájdalom csillapítót írt fel.
2013. dec. 12. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Jobbulást!
2013. dec. 12. 16:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de szerintem nem hagyom ennyibe egy röntgen után nyugodtabban fogok aludni. Volt már olyan, hogy rossz emelés miatt bedurrant a derekam, de az 1-2 nap alatt teljesen elmúlt. Ez meg már vasárnap óta szaraxik...
2013. dec. 12. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!