Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet ez tüdőgyulladás?

Lehet ez tüdőgyulladás?

Figyelt kérdés

Vasarnap este óta fajt a hatam a bal oldalon a lapockám vonalában. Azt hittem csak valami izom, 3esten at kentem izomlazitoval, de mara rosszabb mint vasarnap.

ha ugy fordulok faj, nagy levegőt mem tudok venni mert akkor is faj. Csak ma reggeltől ugyan azon a helyen a melkasomon is faj. Lehet ez tüdőgyulladás? Azt Hallottam az lázzal jár. Én csak kohogok, folyik az orrom, Nameg a fájdalom...

2013. dec. 12. 07:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A tüdőgyulladás valóban lázzal jár,de nem mindig! Nem ártana orvoshoz menned,mert tüdőgyulladás mellet lehet mellhártyagyulladástól,hörgőgyulladástól is. Nem ártana kideríteni mitől van és minden esetben kezelni is kell.
2013. dec. 12. 07:37
 2/13 A kérdező kommentje:
Ajajj... Nem hangzik túl jol. Azt hite. Csak rosszul emeltem es izom, de most mar elol is faj ez nem izom..
2013. dec. 12. 07:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Menj még ma orvoshoz!
2013. dec. 12. 07:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt elől is és minden levegővételre amikor egy idegbecsípődés volt a gerincemben, 6 hétig tartott. Menj el a háziorvoshoz, meghallgatja a tüdődet és ha valamit észlel, elküld tüdőröntgenre, ott kiderül, hogy megfázástól, vagy izomhúzódástól van-e.
2013. dec. 12. 08:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Értem. Délután átmegyek a háziorvoshoz és kérem, hogy holnapra adjon beutalót tüdőszűrőre.
2013. dec. 12. 08:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Ne szűrőre,röntgenre! Tüdőszűrést a tüdőgondozóban csinálnak és ha még nem vagy 40 éves fizetni kell érte. Ha valakinek panasza van,akkor az RTG-be küldik tüdőröntgenre. De ezt az orvosod úgyis tudja.
2013. dec. 12. 09:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Értem. Ha kell én kifizetem azt a díjat is ha kell, csak tudjam meg mi van, mert ez így nagyon meg állapot...
2013. dec. 12. 09:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Felesleges. A tüdőröntgennel ugyanazt lehet elérni. Jobbulást!
2013. dec. 12. 09:53
 9/13 A kérdező kommentje:
Az idegbecsipodest hogy tudjak megállapítani?
2013. dec. 12. 11:25
 10/13 anonim ***** válasza:
Gondolom a panaszaid alapján és ha kiszűrte, hogy nem megfázástól van.
2013. dec. 12. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!