Inzulinrezisztenciám lenne? Hozzáértők mit gondoltok?
Visszatérő gombás fertőzéseim voltak - a gyógyszerek ellenére is- így a nőgyógyászom elküldött egy terheléses vércukorra, íme az eredmények:
Éhgyomri: Vércukor: 5,5 mmol/l Inzulin: 96pmol/l
60perces: Vércukor: 7,7 mmol/l Inzulin: 662pmol/l
120 perces: Vércukor: 5,0 mmol/l Inzulin: 252pmol/l
Mit gondoltok?
Sziasztok!Én sme értek hozzá, így nagyon hálás lennék, hogy azok, akik sajnos ebben a betegségben szenvednek azoknak mi a meglátásuk...(tudom sokszor igen kiműveltek a témában, nyilván nem véletlenül)
Az én eredményeim:Glükoz: 0 perce:5.5 mmol/L, 60 perces:6.8 nmol/L, és 120 oerces 6.4. mmol/L, az inzulinom:0 perces 7.2 mIU/L, 60 perces 48.8. mIU/L, és 120 perces 30. mIU/L HOMA IR: 1.7.
Most várok a harmadik missed ab-omra (10 hét végén vették észre hogy megint elhalt a babám, de van két egészséges kisfiam.Első megszületett,második elhalt 12 hétne vették észre, de már elég nagy volt, későn halt el, hamradik beteg volt, missed ab 12 hét legvégén, negyedik megszületett és most ez az 5. terhességem)A dokim anno mondta vigyázzak a szénhidráttal.
annyit még leírok, sovány voltam, nem hízékony, a mensesem soha nem késett, soha nem volt 30 napnál hossszabb ciklusom, szinte 1-2 alkalomra teherbeesek...szóval nem tudom mi történik a babákkal....)
Ha valaki meg tudja mondani, hogy most én IR vagyok, vagy gyanús azt nagyon megköszönöm!!!!!
Annyit még hozzátennék, hogy én it tmár kisterhes voltam..kb 1 hetes.Köszönöm ha valaki válaszol!!!
Azt sem értem, hogy midnig néztek terhelést nálam, és soha nem votl gond vele a terhességek alatt, de inzulint soha nem néztek...lehet akkor is hasonló értkeim voltak, csak nyilván nem tudtak róla.Azért cisnáltattam, mert nagyon hullik a hajam most már bő 1 éve...és a hormonjaim tökéletesek...mindegyik (LH, FSH, PORG, PROLAKTIN, TESZTO, TSH)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!