Inzulinrezisztenciám lenne? Hozzáértők mit gondoltok?
Visszatérő gombás fertőzéseim voltak - a gyógyszerek ellenére is- így a nőgyógyászom elküldött egy terheléses vércukorra, íme az eredmények:
Éhgyomri: Vércukor: 5,5 mmol/l Inzulin: 96pmol/l
60perces: Vércukor: 7,7 mmol/l Inzulin: 662pmol/l
120 perces: Vércukor: 5,0 mmol/l Inzulin: 252pmol/l
Mit gondoltok?
662 és 252??? Ilyet még nem is láttam
nekem súlyos IR-em van, a 60 perces érték 100 körüli lett, a dietetikus ott hüledezett velem szemben, akkor ezekre az értékekre mit mondott volna?
már a kezdő is baromi magas, 10 körülinek kellene lennie
első vagyok
a mértékegységet valóban nem figyeltem, akkor sztornó a hozzászólásom
Én sem láttam pmol-os mértékegységben sok helyen, azért is kérdeztem, hátha..a lelet szerint a referencia tartomány 18-175-ig jó. Még ehhez képest is nagyon magas a 662..
A gomba egyébként candida, a diétát is tartom:(
Candida diétát tartod?
Mert akkor nem csoda sem az IR, sem a gomba betegség.
Tehát addig, amíg nem használtok bizonyítottan működő, valóban hatásos gyógymódokat/táplálkozást stb. addig ne várjatok fölöslegesen gyógyulást.
A candida diéta nem gyógymód konkrétan semmire, csak egy változata a szénhidrátdús nyugati táplálkozásnak. Ezt nem árt tudni. Az IR diéta is.
átváltanád akkor az értékeket mmol/l-be?
És az ir diéta még mindig nagyon sok szénhidrátot tartalmaz. Ha fogytál vele, akkor jobb persze mint az ezt megelőző étkezésed, gratula meg minden.
1 mmol = 10^9 pmol
Most akkor 96 pmol az nagyon, nagyon kevés mmol literenként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!