Honnan tudjam hogy nem vagyok rákos?
Figyelt kérdés
A lábamba évek óta van egy csomó és voltam már vele orvosnál mert néha fájt. A doki azt mondta hogy csak egy idegbecsípődés amit kezelt is de nem múlott el. Aztán azt mondta hogy ne aggódjak csak egy zsírcsomó valószínűleg. Én mégis félek honnan tudjam hogy ez valóban csak az és nem valami komolyabb?2013. nov. 28. 18:50
1/3 dorethea válasza:
A rák nem fáj. Soha. Nincs mitől félned, nem rákos daganat.
2/3 anonim válasza:
Rákos csomónak más a tapintása. Az orvos tudja ezt.
3/3 anonim válasza:
De, a daganatos betegség is sokszor fáj, nem is akárhogy. Ez a leírás alapján azonban szinte biztos, hogy nem rosszindulatú. Nagyon gyakori ebben a lokalizációban a fibroadenoma, fibroma, de a legvalószínűbb, hogy ez egy lipoma lehet, mindegyik jóindulatú, és csak a jelenlétével fog zavarni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!