Van itt valaki akit kezeltek es kigyogyul egy rakos betegsegbol? Milyen rakkal kezeltek? Milyen kezelest kaptal?
Csak olyanokat ismertem, akik 4-5 évig jól voltak, utána pár hét alatt elmentek. Kigyógyultat egyet sem.
De nagyon fontos a bizakodás a gyógyulásban.
Szia!
Keresztapám feleségének emlődaganata volt, a hónaljából is sok nyirokcsomót kivettek, plusz az egyik melléből is egy darabot. Ennek már jó pár éve, kapott kemot is. Azóta semmi baja, évente párszor megy Pestre ellenőrzésre, de ennyi.
Meghízott egy kissé a sok olajos magtól, amit eszik,meg ilyen bio cuccoktól, de a lényeg az, hogy egészséges. Szerintem van már 10 éve, hogy megműtötték. :)
ha jol ertettem Annanak egy daganata volt, ami nem volt rakos
Tumor= rák, Wilms tumor= veserák
Időben lett diagnosztizálva így a tüdő áttétek is visszafejlődtek!
Persze nem rák, csak tudnám miért kapott 29 kemót és miért volt kopasz?
Látom nem érdemes semmit se belinkelni, mert olvasni már lusták vagytok! Pedig csak ennyit kellet volna elolvasnod az első oldalról:
"Lányomnál Wilms-tumort diagnosztizáltak. A kezelésével kapcsolatos tapasztalataimat kívánom megosztani másokkal. A rák elleni küzdelem az én szemszögemből."
Nem érdemes neked segíteni!
Igazad van en a Hirdetes alatti szoveget nem olvastam el csakamire a link vitt.
Wilms' tumor is a rare kidney cancer that primarily affects children
" Tumor= rák"
csak ugy halkan jegyeznem meg , hogy a tumor az nem rak..
Ok, részben igazad van, legközelebb a nefroblastoma kifejezést használom.
"A hámeredetű malignus tumorok (malignoma) magyar gyűjtőneve a rák (carcinoma), a laikus nyelv azonban rendszerint (ugyan helytelenül) minden rosszindulatú szövetszaporulatra ezt a kifejezést használja."
Persze ez nem csak a laikusoknál van így, hiszen a nefroblastoma másik nevén Wilms tumor.
Persze csak egy kicsit kellett volna legörgetned, hogy lásd a kemoterápiától 12 kg-osra fogyott kislányt, aki persze csak egy jóindulatú ciszta miatt vesztette el az egyik veséjét, és kapott egy halom kemót! Persze egyszerűbb beszólogatni!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!