Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha rákos lennél, alá vetnéd...

Ha rákos lennél, alá vetnéd magad kemoterápiának?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 22:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

Ha rakos lennek, akkor az osszes letezo orvoslasi modot kiprobalnam.

Kezdve a modern kori orvostudomannyal, az eletmodvaltozason at, a termeszetgyogyaszatig.

A gyogyulni akaras fel siker, es en nagyon akarnek.

2013. aug. 17. 23:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen, minden lehetőséget megragadnék, hogy életben maradjak!

Nem dobnám magam csak úgy oda a halálnak.

2013. aug. 17. 23:07
 3/18 anonim ***** válasza:
25%

Nem, a kemoterápia csak legyengíti a szervezetet, de a rák ellen alig tesz valamit. De mivel más hivatalos megoldás nincs, ezért marad a kemo, a semminél jobb.

Egyébként már rég feltalálták a rák ellenszerét, csak a megtalálói rejtélyes körülmények között tűntek el, a szer pedig megsemmisült. Csakhogy a média sose számol be az ilyenekről.

2013. aug. 17. 23:12
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Attól függ, milyen stádiumban. Végstádiumban nem, inkább 'méltósággal' meghalnék hamarabb, mint hogy vegetálva még pár hónapig húzzam. Sajnos volt rákbeteg a családban, tudom, milyen.
2013. aug. 17. 23:59
 5/18 anonim ***** válasza:
43%
Nem! De mindent megtennék, hogy az addigi életem megváltoztassam, hisz lehet attól alakult ki... Nekem volt egy elég komoly betegségem, és én is ezt csináltam... ha a Doktorokra hallgatok, ma már nem biztos, hogy itt vagyok! Elmehetnék Dominikára kb. 6x, amennyi pénzbe került az a halom gyógyszer, amit felírtak, anélkül, hogy tudták volna mi bajom... Szóval az amúgy is gyenge szervezetnek szerintem a kemo nem gyógyszer, hanem méreg.
2013. aug. 18. 09:26
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Én bele mentem a kemoterápiába mert élni akartam. Borzasztó volt,de végig csináltam. Most 3 éve tünetmentes vagyok.
2013. aug. 18. 13:41
 7/18 anonim ***** válasza:
78%
Mellrákom van. 2 hét múlva műtenek. Nem kérem a kemoterápiát! 4 hónapja tudok a rosszindulatú daganatról, mammográfián vették észre. Azóta 3 biopszián voltam, húzzák az időt a műtéttel. A 6 cm-es tumort 2 cm-esre csökkentették Onkotherm kezeléssel. Erről a terápiáról ismerőstől értesültem, az orvosok nem beszélnek róla, pedig magyar találmány, el is ismerik a hatását. Önköltséges, 20 ezer Ft/ alkalom. Voltam PET CT-n is, ahol megállapították, hogy még nincs áttétem. Teljes életmód váltás: lúgosítás, semmi cukor, szénhidrát, tej, hús. Sok zöldség, gyümölcs, sárgabarackmag, D3, gyömbér, C vitamin, Q10, stb.. De kemo nem kell! Haj kihullás, egészséges sejtpusztítás.
2013. aug. 19. 20:23
 8/18 Tom Benko ***** válasza:
65%
Igen, kockázatelemzés után. Lehet, hogy a radioterápia vagy a műtét a jobb. Ami biztosan nem, az a kuruzslás.
2013. aug. 21. 02:05
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Kérdés mit nevezünk kuruzslásnak??? A kemo is belefér ebbe a kategóriába vagy bejön vagy nem...
2013. aug. 21. 10:07
 10/18 PHP de kóder! ***** válasza:
0%

Egyébként már rég feltalálták a rák ellenszerét, csak a megtalálói rejtélyes körülmények között tűntek el, a szer pedig megsemmisült. Csakhogy a média sose számol be az ilyenekről.

pont az ilyen agyatlan ostobaknak valo a modszer

remelem el is pusztulsz tole

2013. aug. 21. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!