Megfázás megspékelve egy kis orr melléküreg gyulladással, mit tehetek?
Helyzet a következő: Van egy fantasztikus orr sövény ferdülésem és pár varázslatos orrpolipom és állandóan nagyon gyorsan megfázom vagyis folyik az orrom meg a hozzá tartozó kábaság, direkt jó vastagon felöltözöm de ez nem elég.
Most például a következő történt 23.-án este voltam szórakozni aztán haza mentem, otthon voltam 24-26ig és 27.reggel mikor már programom lett volna hirtelen szarul lettem folyik az orrom ilyenek.
Mivel tudnék védekezni a műtétig (meg hát utána is mert érzékeny lesz) ? Szedek C vitamint de ugy érzem ez nem elég.
Most Aspirin komplexet iszom meg ittam már tegnap is meg most vettem be algo flexet hátha helyre dob...
Nem erre irányult a kérdés.
Mondom még egyszer magyarul magyaros választ várva.Amíg megműtik hogyan tudnék védekezni,hogy ne fázzak meg olyan gyorsan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!