Végbélrepedés műtétem lesz holnap, de ma este megjött. Megműtenek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 20:46
11/11 A kérdező kommentje:
A műtétet megcsinálta a doki :) 6 napja műtött, és mostmár kiesett a varratvég is :) Ülni még nem tudok, és a járás is pingvines, de gyógyul, és már kibírom fájdalomcsillapító nélkül szinte egész nap. Hogy miért műttettem meg?? Ez nem kérdés. 3 hónapig szenvedtem azzal, hogy folyamatosan vérzett, eleinte még gennyes is volt, és 5 kg-ot sem tudtam emelni, cipelni meg semmit, nem tudtam állni 10 percnél többet egyhelyben, mert levert a víz a fájdalomtól. Az egyedüli a norcainos kúp lett volna, ami használ, de allergiás vagyok rá. Még vérzik a seb, de szépen gyógyul, túl vagyok a wc-zésen is, és hála a dokinak, megfogadtam a tanácsát, csak pépet ettem, és egész kibírható volt a fájdalom. :) A szülés utáni wc-zés 10szer jobban fáj.... Az hogy egyesek a hátsórészüket mire használják, az meg egyéni szociális probléma. Az enyém a stressztől ment szét.
2013. dec. 3. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!