Végbélrepedés műtétem lesz holnap, de ma este megjött. Megműtenek?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 20:46
1/11 anonim válasza:
Igen, meg. Ugyan nem végbélrepedéssel, de engem is megműtöttek (epe) annak ellenére, hogy megvolt. Beteszel egy tampont és el van intézve. Nem éri meg ez miatt hónapokig várni a következő időpontra.
2/11 anonim válasza:
Biztos ..,legalábbis reméljük . Tampont tegyél föl majd .Reggel azért érdeklődj a kórházban ,hogy ez tényleg nem okoz-e problémát .
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon remélem, mert 3 hónapja várom a műtétet mint a messiást...
2013. nov. 26. 20:55
4/11 anonim válasza:
mit takar magában a végbélrepedés? :S amúgy sok sikert holnapra, és kitartást!
5/11 A kérdező kommentje:
azt, hogy szétrepedt a nyálkahártya a belen. nekem hosszanti irányban.
2013. nov. 26. 21:29
6/11 anonim válasza:
Első vagyok.
Ha megkérhetlek, akkor leírod majd a tapasztalataidat a műtétről? Nekem is végbélrepedésem van, krónikus. Már féléve meg akarták műteni, de nem merek vissza menni orvoshoz, mert már a vizsgálat is fáj. De az sem állapot már, hogy rá kell harapnom valamire, hogy el tudjak menni wc-re.
7/11 anonim válasza:
Szia!
Használj tampont, és érdeklődj azért! És így ismeretlenül is remélem, hogy minden rendben megy majd és hamar felépülsz!
8/11 anonim válasza:
nekem is végbélrepedésem van, mellette aranyerem anális sex-től. Azonban nem értem hogy miért műtteted meg magad egy ilyen kis semmiség miatt??!! Ha már ennyi fájdalmat se viselsz el mi lesz öregkorodra amikor minden izületed elkopik stb..?
10/11 anonim válasza:
Megműtteted magad??? Te nem félsz? Én nagyon (nekem is az van). Kicsi az esélye, de átvághatják a záróizmot, és akkor brrr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!