Miért van az, hogy ha este számítógépezek, felmegy a vérnyomásom 170/120 körülire?
Kedves kérdező!
Én a facebook oldalakkal voltam így. Már három éve nem is kommentelek ott. A politikai oldalakon szerettem eltölteni az időmet. Aztán benőtt a fejem lágya és rájöttem, hogy ebben az országban nem lehet diskurálni. Élőben és online sem. Mindenki mondja a magáét, gyűlölködik, fent van a vörös és narancssárga szemellenző. Én viszont mindig kormányellenes vagyok, még azokkal is akikre a voksomat adtam. Mert ők vannak értünk és nem mi értük. Viszont a kormánypártiak ezt egyik oldalon sem bírják elviselni. A sok faragatlan, ostoba bejegyzéstől bizony felment a pumpa az agyamba, ezért az egészségem megvédése érdekében abbahagytam a szélmalomharcot. És még csodálkozik ez a nép, hogy minden kormány az orránál fogva vezeti.
Volt egy hölgy, akinek a lánya írta, hogy az anyja szívrohamot kapott és meghalt. Amúgy sem volt egészséges, de valószínűleg pont az volt a végső ok, hogy nem bírt veszteni és felesleges csörtéket folytatott olyan emberekkel akik régen esténként a kocsmában ittak és balhéztak - amióta pedig van a facebook ugyanezt teszik online. Megfigyeltem, hogy napközben aránylag normális emberek estére teljesen állati sorba ereszkednek, mert menet közben a klaviatúra mellett lerészegednek. Na, ez nekem nem hiányzott. Azóta nyugodtan alszom.
Kérem, ha hasonló okok miatt megy fel a vérnyomása akkor tanuljon a példámból.
Jó egészséget!
Üdv.: Lilla
Egyébként a viccet félre téve ezzel vigyázni kell!
Nemrégiben én is jó sokszor meg szédűltem a gép előtt ülve főleg az esti órákban vérnyomás ingadozás miatt.Se poresz sem politika nem volt.... :)
A fene tudja,hogy ennek mi lehet a valós oka.Én kicsit visszafogtam a gép elött ülést és minden helyreállt a megszokott kerékvágásba.Talán csak öregszünk... :)
"Se poresz sem politika nem volt.... :)"
Akkor lehet, hogy a napiszar.com a hibás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!