Kéti22 kérdése:
Miért pislogat a kislányom meg köhigcsél?
Figyelt kérdés
5éves a kislányom és 1hete kezdett pislogani meg köhigcsélni.nemtudom hogy ez egy rossz szokás e vagy nem2013. nov. 24. 16:15
2/11 anonim válasza:
Mikor, milyen helyzetben csinálja?
Lehet játék, lehet zavarban van, vagy feszült
3/11 A kérdező kommentje:
nempislogott csak most pár hete olyan eröseket pislant és köhög tic tic.
2013. nov. 25. 16:00
4/11 anonim válasza:
Tickelèsnek.hivjàk.olvass utànna a neten.Vidd el a hàzi orvoshoz.Kifogjàk vizsgàlni
5/11 A kérdező kommentje:
nemlehet hogy ez csak megszokás?gondoltam hogy várok vele
2013. nov. 25. 17:05
6/11 anonim válasza:
Egy hèt utàn màr nem. Afiamnak is volt.Ő àllandóan pislogott ha valami extra dolog törtènt vele.pl.unokatesok jöttrk akiket màr règóta vàrt.Vagy a Mikulàst vàrtuk.Most ez elmult.Reggelenkènt az iskolàba vezető úton kb 10 perc.köszörüli a torkàt,köhècsel.Az orvos elmondja majd hogy àllj hozza.Megkivizsgàlja hogy mi okozhatja.Ha nincs elvàltozàs akkor csak elbeszèlget veled hogy àllj hozzà.Nàlunk is ez volt.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ.még várok vele egy hetet.nekem van mikor köhint,szipogat aztán van mikor pislogat.és neked nem kellet ilyen orvosságokat szednie?
2013. nov. 26. 17:27
8/11 A kérdező kommentje:
és mit tanácsolt?
2013. nov. 26. 17:30
9/11 anonim válasza:
Nekem azt tanàcsolta hogyha a kisfiam elkezd tickelni.Jöjjek rà hogy mi vàlthatta ki.Ez minden esetben valami új helyzet a mi esetünkben.Szoljak rà de ne ingerülten.Ez az első esetben a pislogàsnàl nehèz volt.Mert mèg àlmàban is csinàlta.Mindig nyugtatgani kell hogy nincs semmi baj.Tereld a figyelmèt olyan dologra amit 100 szor csinàlt.Esetleg rgy mesere amit kivülről tud.Szèpen lassan elmulik.Èn elsőre szemèszhez vittem a fiamat mert azt hittem huzatot kapott.
10/11 anonim válasza:
Az előző vagyok.Mi gyógyszert nem kaptunk.Az orvos türelemre intet minket.A fiam új suliba kezdett.Minden reggel köhècsel.minden lèpésnèl 1 et.Szèpen türelmessen kèrem ne tegye.Inkàbb ènekelje magàba a kiskaracsonyt.Figyelem elterelèsnek nem rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!