Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 2,5 éves kislányom orrát, ha...

2,5 éves kislányom orrát, ha felszúrják, nagyon fáj?

Figyelt kérdés
Mit csinálnak ilyenkor és mennyi ideig tart?
2013. szept. 25. 06:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát nem lesz egy örömmenet. Gondolom már túl vagytok jó pár antibiotikumon, meg gőzölésen.

Ha bp-i vagy esetleg nézesd meg a Szent Imre kórházban van egy nagyon jó fül-orr-gégész, Muraközy Györgyi. Én valószínű, csak ha Ő mondja, akkor engedném.

2013. szept. 25. 06:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Az orrodba dugnak egy vattát, amin érzéstelenítő van. 10 perc múlva kiveszik, és egy jó vastag tűvel átszúrják az apró kis lemezes csontot. Utána a tűn keresztül antibiotikumos oldattal kimossák az arcüreget. Kb. 15 perc, és inkább csak ijesztő és kellemetlen. Inkább jöjjön ki az a sok trutyi ami ott van. De nyilván csak indokolt esetben kell elvégezni, érdemes más orvos tanácsát is kikérni. Nekem felnött koromban csinálták.
2013. szept. 25. 07:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A fül ezerszer rosszabb. 2 évesen még a csontjai is nagyon puhák, nem fog fájni neki.
2013. szept. 25. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy fájni fog neki, mint az állat. De ettől sokkal rosszabb a félelem. Szerintem a fájdalomból nem fog sokat érezni, mert rettegni fog. Nem tudják a kisgyerekek hogy fehér maszkos és köpenyes emberek miért szurkálják hatalmas tűvel, amihez a szülei is asszisztálnak.

Ettől függetlenül ezt mindannyian átéltük.

2013. szept. 25. 13:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem is annyira a fájdalom a rossz (borzasztó amúgy), hanem ahogy lehet hallani a csontok-porcok recsegését, ahogy átmegy rajta az a ménkű nagy tű. Na, AZT nem fogja elfelejteni amíg él. Én se felejtem, pedig rég volt.
2013. szept. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!