Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kislányom 3-éves és elég...

A kislányom 3-éves és elég gyakran fáj neki a füle. Megoldás lehetne ha engedném, hogy felszúrják neki?

Figyelt kérdés
Eddig mindig antibiotikummal kezelte ki a doki, és rendbe jött tőle a fülecskéje. illetve melegítő párnáztem neki, meg adtam az orrcseppet. ezeket 5 napig kellett használni.
2008. dec. 11. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem megoldas. Attol, hogy felszurjak, meg ugyanugy fajhat neki kesobb a fule. Az osszes orrvaladekot el szoktatok tavolitani? Az okozhat ilyen problemat.
2008. dec. 11. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A fülfölszúrás akkor vezet eredményre ha a fülgyulladás nem gyógyul a gyógyszeres kezelésre, és alighogy meggyógyulni látszik a dolog, újra és újra föllángol a gyulladás.

Az én fiamnál 1 hónapig küszködtünk, többször váltottunk antibiotikumot, és nem akart rendbejönni, aztán már nem evett, csak sirdogált és akkor fölszúrattam a fülét és ahogyan ürült a fertőzött váladék úgy könnyebbült meg a gyerekem. Utána 1 hét alatt rendbejött, mindez két és fél éve volt, és azóta egyetlenegyszer sem volt begyulladva a füle.

2008. dec. 11. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár én felnőtt vagyok már, de gyerekkoromban rendszeresen fül-orr-gégészeti gyulladásaim voltak, főleg középfülgyulladás, és sűrűn fel kellett szúrni.

anyukáméknak azt javasolták, hogy a mandulám eltávolítása megszüntetheti, mert ezek a gyulladások sokszor a mandulákkal állnak összefüggésben. aztán sor került a műtétre 5 éves kormban,és a soha többet nem volt középfülgyulladásom.

lehet nektek sem ártana elgondolkodni ezen a lehetőségen. bár a mandulaműtét ma már nem divat, ezekre a problémákra megoldást jelenthet. nem veszélyes műtét, kisgyerekek különsen jól viselik, állítólag felnőttkorban sokkal rosszabb.

kérjétek ki gyerekorvos/fül orr gégész szakorvos vményét.

2009. jan. 7. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!