A kislányom 3-éves és elég gyakran fáj neki a füle. Megoldás lehetne ha engedném, hogy felszúrják neki?
A fülfölszúrás akkor vezet eredményre ha a fülgyulladás nem gyógyul a gyógyszeres kezelésre, és alighogy meggyógyulni látszik a dolog, újra és újra föllángol a gyulladás.
Az én fiamnál 1 hónapig küszködtünk, többször váltottunk antibiotikumot, és nem akart rendbejönni, aztán már nem evett, csak sirdogált és akkor fölszúrattam a fülét és ahogyan ürült a fertőzött váladék úgy könnyebbült meg a gyerekem. Utána 1 hét alatt rendbejött, mindez két és fél éve volt, és azóta egyetlenegyszer sem volt begyulladva a füle.
Bár én felnőtt vagyok már, de gyerekkoromban rendszeresen fül-orr-gégészeti gyulladásaim voltak, főleg középfülgyulladás, és sűrűn fel kellett szúrni.
anyukáméknak azt javasolták, hogy a mandulám eltávolítása megszüntetheti, mert ezek a gyulladások sokszor a mandulákkal állnak összefüggésben. aztán sor került a műtétre 5 éves kormban,és a soha többet nem volt középfülgyulladásom.
lehet nektek sem ártana elgondolkodni ezen a lehetőségen. bár a mandulaműtét ma már nem divat, ezekre a problémákra megoldást jelenthet. nem veszélyes műtét, kisgyerekek különsen jól viselik, állítólag felnőttkorban sokkal rosszabb.
kérjétek ki gyerekorvos/fül orr gégész szakorvos vményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!