Miért van, hogy rendszeresen kihagy egy ütemet a szívem, aztán meg akkorát ver, hogy kitör a frász?
Miért lenne anatómiai képtelenség?..
Extrasystole a tünet neve. Lehet, hogy ártalmatlan, de az is lehet hogy kezelést (pl. gyógyszerszedés) igényel. Érdemes egy beutalót kérni a háziorvosodtól kardiológiai kivizsgálásra.
1., tényleg mindenképpen csináltass egy kivizsgálást! (Menj el a családorvosodhoz, ő majd beutal mindenhová, ahová kell!)
2., nekem ilyet ír a homeopátiás könyvem:
"A beteg úgy érzi, mintha a szíve megállt volna, amit azonnal erőteljes szívdobbanás követ."
Erre azt javasolja, hogy szopogasson AURUM CH9-et minden nap 1-szer 3 globuluszt (éhgyomorra) minimum 1-2 hónapon keresztül. (De az lenne a legjobb, ha elmennél egy klassz homeopátiás orvoshoz! és vinnéd magaddal az orvosi leleteket / eredményeket is!)
Utóirat: ez a szer különösen indikált, ha jellemző Rád pl. heregyulladás vagy más herével kapcsolatos bajok (pl. gyermekkorban hydrokele).
Már többször is volt ilyen, általában néhány hétig tart. Mindig úgy jártam, hogy beutaltak a kardiológiára, de mire kaptam időpontot, addigra elmúlt. :)
Ha tudnám előre, hogy mikor fog megint jelentkezni, akkor előre kérnék időpontot, de nem tudom :)
Nincs véletlenül kalcium és magnézium hiányod?
Mindkettő okozhat szívritmuszavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!