Ha valaki rendszeresen él marihuanaval, az csökkentheti a vizeletből való kimutatást, ha tejet iszik?
Ma hallottam, hogy egy számomra abszolút nem szimpatikus gyerek, aki rendszeresen él a fentebb megnevezett tudatmódosítóval, úgy védekezik a lebukás ellen, hogy megiszik napi 2-3 liter tejet. Azt képzelve, hogy ha vizelet mintát vesznek tőle, így nem lehet kimutatni.
Tisztában vagyok a tej szervezetre gyakorolt hatásaival, meg azzal is, hogy ez marhaság. Azzal magyarázza, hogy a "tejsav kimarja a füvet". Még ekkora hülyeséget nem hallottam. :D:D
Viszont elgondolkoztam, hogy az 5-6 hónapos kimutatási időt, ha a napi 4-5 liter folyadék mennyiség felét tejjel pótolja, lecsökkenthető valamelyest? Bármit befolyásol a tej, a vizeletben való kimutatásban?
Az nyilvánvaló, hogy a sok folyadék a vérből segít kipucolni a dolgokat, valamint a tej, zsírtartalma miatt megakadályozza egy esetleges gyomron keresztül felszívódó anyag további felszívódását. De ez a tej miben befolyásolja a vizeletet téma sötét számomra.
Konkrétan azt kérdeztem, hogy a tej befolyásol-e ebben bármit is.
Nyilván ki tudják mutatni ha 5 perce szívtál, a kérdésem arra irányult, hogy az 5-6 hónap lecsökkenthető-e 2-3-4 hónapra ha közben nem él ilyen tudatmódosítóval az illető, és megiszik napi 2-3 liter tejet.
A kérdésed így szól:
"Ha valaki rendszeresen él marihuanaval..."
A rendszeresen alatt én a rendszeresent értem, nem a félévente egyszer szívókat. Ha pedig rendszeresen tolja, akkor kimutatható mindenképp, még ha egy tehéntőgy lóg egész nap a szájából, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!