Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Depressziós vagyok? (Bőv. Lent)

Depressziós vagyok? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, úgy érzem semmi értelme annak, hogy éljek. Elmúlt hetekben, egyre többet gondolkodok öngyilkosságok, és olyanokon, hogy elszökök itthonról ... Gyakran veszekszem nagyszüleimmel (velük élek) , de anyukámmal soha. Suliban mindenki utál, senki sem törődik velem, csak 1, maximum 2 ember... Ők a barátaim... Hát kb. ennyi... Aki tudna segítni, hogy mit tegyek, kérem segítsen :( akár privátban is.

2013. nov. 19. 15:21
1 2
 11/12 anonim válasza:

Tudom milyen érzés. Én is 14 vagyok de hidd el együtt érzek veled! Az én történetem sem egyszerű.Én Mexikóban születtem és Magyarországon élek mivel anyám magyar apám Mexikói.2 hónapos lehettem amikor elhozott Mexikóból mert apám börtönbe került az nem ide tartozik miért, de nem ön akaratából tette amit tett. 7 éves lehettem amikor anyám örökbe akart adni, máig emlékszem a mondatára "Örökbe kéne adnom, nem akarok róla gondoskodni" akkor csak véletlenül hallottam meg de szerencsére nem adott anyám örökbe mart a mamám megakadályozta, de már bánom, hogy nem kerültem másik családba. 2 éves voltam amikor anyám megismerte a volt férjét. 8 évig éltek együtt és amikor elváltak 10 voltam. Csak úgy kitett a lakásból minket, merthogy az övé volt. Hatalmas trauma volt nekem mert nem is tartotta velem a kapcsolatot. Most is hiányzik mintha az apám lett volna. Az után 2 hónappal anyámnak új barátja lett aki nem mellesleg most is megvan neki. Éjszaka jár haza és nem törődik a tanulmányaimmal semmivel. Itthon alig van alig látom ha itthon van is mindig veszekednek a mamámmal merthogy nála lakunk. Én is gondolkoztam az öngyilkosságon, már kórházba is kerültem 13 évesen miatta de MÉG élek.Nekem sincsenek barátaim és az egyetlen 4 lábú barátomat 4 éve nem láttam.. Csenge cica.. hiányzik. Mindig odajött ha sírtam, ha kint volt és rá gondoltam addig kopogott az ablakon ameddig be nem engedtem c":

Tudom most nem az én életem kérted el, de tudd hogy nem csak te érzel így. Bírd ki hamarosan új suli új emberek!

2013. dec. 6. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Késő válasz. Ezt nem nevezném oknak súlyos depresszióra. Amúgy meg telhetetlen vagy "csak két barátom van" "ők a barátaim..." Amúgy meg gondold át elszöksz akkor kinek lesz rosszabb? Neked mert azért sírsz hogy nincsenek barátaid, vagy a szüleidnek? 11-19 17:57: Az hogy a lányok érzékenyebbek az bizonyos szintig igaz. De depresszió terén nem beszélnék erről.
2013. dec. 8. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!