Depressziós vagyok? (Bőv. Lent)
Ez nem depressztó, ez az ÉLET.
Esetleg másra számítottál? Taichizz, annak van értelme.. vagy szexelj (általában nem vagyok híve a tiniszexnek, de hát ha te már nem barbizol, és konkrétan rájöttél hogy az élet értelmetlen, akkor mégis kéne valami értelmet találni benne. még ne legyél öngyilkos)
"Senki nem törődik velem,"
Aha.. csak eléd rakják a kaját a szüleid. De ez nem törődés..
"mindenki örülne neki ha meghalnék"
1. én nem.
2. honnan tudod? honnan tudod ki minek örülne? kicsit beképzelt vagy, azért olyan jelentőséged nincs, hogy mindenki a halálodnak örülne. az emberek semlegesek, és ez normális. de aki rosszat akar neked, az sem pusztán a halálodat akarja, hanem inkább pl. megerőszakol, és aztán akarja csak, hogy ne élj. de ez speciális eset.
"Mindenki utál :/"
Pedig azok alapján amit eddig írtál, kifejezetten kedves, szórakoztató ember lehetsz. Nem is értem miért utálhatnak..
Szia!^^
Tudod, szerintem kicsit túlkomplikálod a dolgokat :DD
Mindenki utál? Légy kedves, mosolyogj! :) Figyelj oda tudatosan, hogy miket csinálsz. Légy kedves az emberekkel - a kisugárzás rengeteget számít.
Csináld azt, amit szeretsz! Rajzolj, sportolj, olvass könyvet, nézz animét, filmeket, írj regényt, vagy naplót! Engedd ki magadból az érzéseidet, és ne nyomd el őket: légy magaddal őszinte.
A barátok száma nem minden, nem kell sok, a lényeg, hogy meg tudj bennük bízni. És ne feledd: nem létezik olyan, hogy mindenkivel jóban légy.
Gondolj a külsődre - légy ápolt, a megjelenés sem utolsó! :)
Ha szeretnéd, írhatsz nekem levelet, 14 éves lány vagyok. :DD Szívesen segítek neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!