Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Depressziós vagyok? (Bőv. Lent)

Depressziós vagyok? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, úgy érzem semmi értelme annak, hogy éljek. Elmúlt hetekben, egyre többet gondolkodok öngyilkosságok, és olyanokon, hogy elszökök itthonról ... Gyakran veszekszem nagyszüleimmel (velük élek) , de anyukámmal soha. Suliban mindenki utál, senki sem törődik velem, csak 1, maximum 2 ember... Ők a barátaim... Hát kb. ennyi... Aki tudna segítni, hogy mit tegyek, kérem segítsen :( akár privátban is.

2013. nov. 19. 15:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14 évesen nem lehetsz depressziós, mert előtted áll az egész élet.
2013. nov. 19. 15:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Nincs értelme
2013. nov. 19. 15:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez nem depressztó, ez az ÉLET.

Esetleg másra számítottál? Taichizz, annak van értelme.. vagy szexelj (általában nem vagyok híve a tiniszexnek, de hát ha te már nem barbizol, és konkrétan rájöttél hogy az élet értelmetlen, akkor mégis kéne valami értelmet találni benne. még ne legyél öngyilkos)

2013. nov. 19. 15:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Senki nem törődik velem, mindenki örülne neki ha meghalnék. Mindenki utál :/
2013. nov. 19. 15:34
 5/12 anonim ***** válasza:
Tipikus önsajnáló pcsa vagy. Bocs az erős kifejezésér de így van.
2013. nov. 19. 15:45
 6/12 anonim ***** válasza:

"Senki nem törődik velem,"

Aha.. csak eléd rakják a kaját a szüleid. De ez nem törődés..

"mindenki örülne neki ha meghalnék"

1. én nem.

2. honnan tudod? honnan tudod ki minek örülne? kicsit beképzelt vagy, azért olyan jelentőséged nincs, hogy mindenki a halálodnak örülne. az emberek semlegesek, és ez normális. de aki rosszat akar neked, az sem pusztán a halálodat akarja, hanem inkább pl. megerőszakol, és aztán akarja csak, hogy ne élj. de ez speciális eset.

"Mindenki utál :/"

Pedig azok alapján amit eddig írtál, kifejezetten kedves, szórakoztató ember lehetsz. Nem is értem miért utálhatnak..

2013. nov. 19. 15:48
 7/12 A kérdező kommentje:
én mindenkinek jót akarok...nem tudom miért utálnak...semmi okot nem adtam rá...:/ mindenkinek van valaki aki figyel rá, beszélget vele (pl suliban), rám meg senki sem. :// mindenki boldog, nevet, stb..én meg magányos, szomorú vagyok, évek óta ez megy. Már ovodában ez volt...mindenki játszott mindenkivel, csak velem nem.
2013. nov. 19. 17:05
 8/12 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok, és pont ugyanebben szenvedek, mint te. Lehet, hogy sokan nem hiszik el, hogy 14 évesen lehet valaki depressziós, de ha olyan kemény dolgok történnének velük, mint veled vagy velem, akkor rögtön rájönnének, milyen borzalmas dolog ez. Egyébként én azt hallottam, hogy kamaszkorban sokan depressziósak, főleg a lányok, mert ők érzékenyebbek, de ez persze nem azt jelenti, hogy egy fiúnak nincsenek érzelmei. Nekem volt régebben néhány barátom/barátnőm (akkor se sok, 3-4) de mára egy sincs igazán (1 lány van), mert sajnos mindenkit ellökök magamtól. KÉRLEK ÍGÉRD MEG, HOGY NEM LESZEK ÖNGYILKOS!! Tudom, hogy neked most nagyon rossz lehet, de gondolom nyolcadikos vagy, jövőre új suli, új emberek, és biztosan lesznek barátaid. Ezt a félévet már ki kell bírni, lehet hogy nagyon nehéz, én se tudom, hogy fogom kibírni, de ne keseredj el! Próbálj meg sportolni, az sokat segíthet, a stresszt kicsit kiengedheted magadból. Szerezz barátokat, ha nem suliban, akkor ott ahol laksz! És biztos nem utál mindenki, nagyszüleid, anyukád biztosan nagyon szeretnek! Próbálj meg velük beszélni ezekről, az is segíthet, hogy például felhívják az osztályfőnöködet, hogy téged kiközösítenek, biztos felhozza majd a témát osztályfőnökin, és lehet, hogy ha te is igazán szeretnéd, elkezdenek közelíteni feléd az osztálytársaid! Kitartást kívánok neked, és boldog életet! ÉS NE FELEDD, LEHET NEM ISMERLEK, DE ÉN MELLETTED VAGYOK, MIVEL TUDOM MILYEN ROSSZ EZ! Kérlek, írj vissza és írd meg, hogy szeretnél-e velem beszélgetni, ha igen, írd meg és beszélgethetünk egymással, bejelölhetjük egymást, stb.! Kitartás! :))
2013. nov. 19. 17:57
 9/12 anonim válasza:

Szia!^^

Tudod, szerintem kicsit túlkomplikálod a dolgokat :DD

Mindenki utál? Légy kedves, mosolyogj! :) Figyelj oda tudatosan, hogy miket csinálsz. Légy kedves az emberekkel - a kisugárzás rengeteget számít.

Csináld azt, amit szeretsz! Rajzolj, sportolj, olvass könyvet, nézz animét, filmeket, írj regényt, vagy naplót! Engedd ki magadból az érzéseidet, és ne nyomd el őket: légy magaddal őszinte.

A barátok száma nem minden, nem kell sok, a lényeg, hogy meg tudj bennük bízni. És ne feledd: nem létezik olyan, hogy mindenkivel jóban légy.

Gondolj a külsődre - légy ápolt, a megjelenés sem utolsó! :)

Ha szeretnéd, írhatsz nekem levelet, 14 éves lány vagyok. :DD Szívesen segítek neked. :)

2013. nov. 19. 19:18
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:) ma 17:57 -es ...írtam privit. !:)
2013. nov. 19. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!