Gege rakom lehet? Sos!
Daganatos betegekkel foglalkozom, ezt csak azért írom, hogy megnyugodj. Nem valószínű, hogy gégerákod lenne, nyugi. Annak az első tünetei nem a gombóc érzés. Ez szerintem valamilyen stresszes állapot következménye.
A gombás fertőzés is átterjedhet a fülkürtön keresztül egyébként, de a fülfájás sem a gégerák tünete. Először megfázásos tünetek szoktak lenni, a köhögés megmarad, a hang eltorzul, olyan fátyolos lesz, rekedtes, mert elsősorban a hangszálak vastagodnak meg. Már jóformán az utolsó stádiumban szokott látható és tapintható lenni a nyakon keresztül is.
Nem hinném, hogy gége rákod lenne.
Ha dohányzol is, nem alakul ki ilyen hamar.
A gombóc érzés elsősorban lelki eredetű, és neked gombás betegséget is megállapítottak. Valószínűleg attól van.
Én ugyan nem vagyok orvos, sem nővér, de a rákos betegséget nem minden esetben tudják "látásból" megállapítani. Ha már panaszt okoz, akkor már igen, de neked nem láttak semmit. 100%-ra veheted, hogy nem vagy rákos.
Viszont a cigiről érdemes leszokni, nem csak a gégerák miatt, ahhoz a te zsenge korod kevés :)
Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!