Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gege rakom lehet? Sos!

Gege rakom lehet? Sos!

Figyelt kérdés
22 eves vagyok sajnos dohanyzom.Kb egy honapja voltam ful-0RR-gegesznel,akkor szajpeneszem volt es mar akkor megvolt ez a gomboc erzes a torkomban.Nem mondott semmit,megnezettes cirt fel a gombara gyogyszert.ha gegerakom lenne akkor ugye lattavolna??A napokban mara fulem is faj.kerlek irjatok mert nagyon aggodok
2013. nov. 13. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el orvoshoz, hitelesebb választ fog adni, mint pár éjjel idetévedt gyakorizó.
2013. nov. 13. 00:52
 2/3 Napsugar11 ***** válasza:
100%

Daganatos betegekkel foglalkozom, ezt csak azért írom, hogy megnyugodj. Nem valószínű, hogy gégerákod lenne, nyugi. Annak az első tünetei nem a gombóc érzés. Ez szerintem valamilyen stresszes állapot következménye.

A gombás fertőzés is átterjedhet a fülkürtön keresztül egyébként, de a fülfájás sem a gégerák tünete. Először megfázásos tünetek szoktak lenni, a köhögés megmarad, a hang eltorzul, olyan fátyolos lesz, rekedtes, mert elsősorban a hangszálak vastagodnak meg. Már jóformán az utolsó stádiumban szokott látható és tapintható lenni a nyakon keresztül is.

2013. nov. 13. 02:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy gége rákod lenne.

Ha dohányzol is, nem alakul ki ilyen hamar.

A gombóc érzés elsősorban lelki eredetű, és neked gombás betegséget is megállapítottak. Valószínűleg attól van.

Én ugyan nem vagyok orvos, sem nővér, de a rákos betegséget nem minden esetben tudják "látásból" megállapítani. Ha már panaszt okoz, akkor már igen, de neked nem láttak semmit. 100%-ra veheted, hogy nem vagy rákos.

Viszont a cigiről érdemes leszokni, nem csak a gégerák miatt, ahhoz a te zsenge korod kevés :)

Nyugi!

2013. nov. 13. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!