Én szabad szemmel látnám ha gége rákom lenne?
Figyelt kérdés
Légyszi,ne hurrogjatok le,de nagyon félek.Betegesen a torkomat nézem minden nap.A torkomban a jobb oldalon picit másabb,nagyobb az a lebeny vagy micsoda,és nagyon be paráztam.Már betegesen a tükör felé veszem az irányt minden órában.Rák lehet?2013. jún. 16. 17:20
1/9 anonim válasza:
Ugye nem az arcusaidra gondolsz? [link]
A gégéd még jóval lejjebb van, kívülről az az ádámcsutkád, a fül-orr-gégész is csak tükörrel lát le odáig.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen,az ott nem 100%-osan egyforma.Az egyik picit másabb,mintha nagyon picit nagyobb lenne.Ez betegség szerinted?Köszönöm a képet egyébként!
2013. jún. 16. 17:32
3/9 anonim válasza:
Nem egyformák ezek a képletek, nem tudom pontosan melyikre gondolsz, de ha manduládra, akkor azok nem egyformák.
A gégédet nem látod szabad szemmel, azt csak gégész látja, tükörrel, laringoszkóppal.
5/9 anonim válasza:
Általában a testen(testben) lévő dolgok,amikből 2 van nem teljesen egyformák. Úgyhogy ettől még nem kell rögtön rákra gondolnod,akár a gégédről,akár másról van szó.
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm nektek!!
2013. jún. 16. 19:54
7/9 A kérdező kommentje:
Egyébként nem a mandulám,az már nincs.Ott az a bőr a szélén.
2013. jún. 16. 20:52
8/9 anonim válasza:
Ha eltávolították a manduládat,van olyan,h nem "csípik" le teljesen és az egyik oldalon emiatt látsz valamit
9/9 A kérdező kommentje:
Pontosan. ma voltam vele dokinál,mert nem hagyott nyugodni,és pontosan ugyanazt mondta,hogy a mandulámból egy kis darab,de az nem gond! Köszönöm!!
2013. jún. 18. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!