Szerintetek ez egy szemölcs lehet? Kép lent.
Figyelt kérdés
Egy két hónapja jelent meg a párom orrának oldalán ez a valami. Először azt hittük, pattanás volt, ő nyomogatta, sokáig sebes volt. Egy idő után nem jött belőle semmi, csak vér, akkor hagytuk gyógyulni.Naponta többször kenegettük, hogy mielőbb gyógyuljon be. De ahelyett, hogy szépen elmúlt volna, ilyen lett. Tényleg nem nyomkodtuk azóta, hanem vártunk, de ez lett belőle. Mi lehet ez? Szemölcs? Vagy valami más? Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 10. 16:54
1/3 anonim válasza:
nyomás a bőrgyógyászatra, begyulladt szemölcs...
ez magától nem fog gyógyulni, speciális krém kell, aztán fagyasztás!
2/3 anonim válasza:
nekem volt egyszer egy ilyen és nekem azt mondták h elpattant egy ér..nekem leszedték lézerrel
3/3 anonim válasza:
ja és nekem is pattanásból alakult ki..addig piszkáltam amíg egy ilyen vérrel teli cucc lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!