Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A lábamon szemölcs van?!

Tamáss97 kérdése:

A lábamon szemölcs van?!

Figyelt kérdés

Hónapok óta futó uszodai szemölcs van a lábamon 6-7 db, minden hónapba megyek az SZTK-ba ott mindig lefagyasszák, de vissza terjed általában. Mit tegyek ?.

Előre is köszönöm a válaszokat

2013. szept. 7. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy műsorba láttam, és nekem bejött. Várandós voltam, a szemölcsre kaptam valamilyen ecsetelős kezelést, de nem használt, meg aztán nem is akartam a baba miatt kemikáliázni magam. Dr Oz műsorában volt, hogy a legjobb, ha a szemölcsöt úgy ragasztjuk le, hogy ne jusson oxigénhez. Tehát mezei ragtapasz nem jó, mert az átengedi a levegőt. Így szigszalagból vágtam le akkora darabokat, amivel jól elfedhetem a szemölcsöt, s kitartóan mindig cseréltem, ha lejött. Úgy 2.3 hónap múlva nyom nélkül eltünt. A másik, ezt a bőrgyógyász mondta, hogy gyenge lehet az immunrendszerem. Szóval érdemes valamilyen vitamin kúrába is belevágni. A leragasztott területen a bőr majd felpuhul és fehér színű lesz, ilyenkor finoman el kell távolítani az elhalt bőrréteget (csak azt nem kivágni, csak lekaparni) és újra leragasztani. (Nem szabad hogy vérezzen, mert ilyenkor esetleg továbbfertőzhetjük a többi egészséges bőrt, és ott is szemölcsös lesz.
2013. szept. 9. 12:42
 2/2 anonim ***** válasza:
nekem a Wartner fagyasztó spré bejött. le is fagyasztotta a szemölcsöm!
2013. szept. 9. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!