Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mi a lábam közt? (kép)

Ez mi a lábam közt? (kép)

Figyelt kérdés

kb. 2 hónapja kijött pár kis pötty a lábam közt, nem foglalkoztam vele, aztán ahogy telt az idő, egyre nagyobb lett. mostmár itt tart. és nagyon viszket, és fáj is. mi lehet ez? és mit csináljak vele? orvoshoz nem akarok menni, mert a szüleim nem tudnak róla, és nem is akaraom megmutatni nekik, mert hát elég kínos helyen van.

Itt a link, amin a kép van:

[link]

2013. nov. 8. 22:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Már kaptál választ arra, hogy mi ez és mit kell vele csinálni. Legyen az egészséged fontosabb, avasd be a szüleidet...
2013. nov. 8. 22:29
 12/22 A kérdező kommentje:
de hogy lehet allergiás reakció? mikor minden nap allergiás gyógyszert szedek, mert a poratkára allergiás vagyok
2013. nov. 8. 22:32
 13/22 anonim ***** válasza:

Gombás bőrfertőzés. De erre már nem elég csak a krém, szájon át is kell gyógyszert szedni, az pedig vényköteles.

A megoldás még is csak az orvos lesz. Újabb 2 hónap és az egész alfeled ilyen lesz, bőrgyógyásznál ez egy mindennapos betegség, sokan keresik fel hasonló bőrproblémával. Te is ember vagy sem több, sem kevesebb, úgyhogy hajrá.

2013. nov. 8. 22:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Gombás fertőzésnek nézem. Igen súlyosnak tűnik, ehhez bizony bőrgyógyász szakorvos kell. Egyedül is el tudsz menni orvoshoz.
2013. nov. 8. 23:26
 15/22 anonim ***** válasza:
SZTK-ba menj a bőrgyógyászatra, nem kell beutaló. És légy szíves ne tehetetlenkedj. Még az életben ilyet nem láttam, hogy valaki 15 évesen ennyire féljen a szüleitől meg az osztálytársaitól...
2013. nov. 9. 11:03
 16/22 A kérdező kommentje:
Megmutattam anyának, és azt mondta egy veszekedés után, hogy elmegyünk hétfőn az orvoshoz..
2013. nov. 9. 17:16
 17/22 anonim ***** válasza:
És nyilván azért volt veszekedés mert nem szóltál hamarabb...
2013. nov. 10. 21:11
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen azért volt.. De ha holnap elmegyek az orvoshoz, akkor az orvos hérheti, hogy vegyem le a gatyámat is??
2013. nov. 10. 21:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem fogja levettetni elég, ha egy kicsit félrehúzod az alsód szárát és egy részt megmutatsz a sebes részből.
2013. nov. 10. 21:40
 20/22 A kérdező kommentje:
Na voltam orvosnál, és azt mondta, hogy ez egy csúnya gombás fertőzés, írt valami gyógyszert, meg kenőcsöt, meg ilyen hintőpor szerűséget, és azt mondta, hogy ha 2 napig nem javul semmit, akkor menjek vissza, meg azt mondta, hogy lehet lázas is leszek. És kiírt a suliból szerdáig, de én akkor is megyek, mert nem akarok lemaradni, elég lesz ezt a napot is bepótoljam. És köszi mindenkinek a segítséet, nélkületek nem mertem volna megmutatni anyának. :)
2013. nov. 11. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!