A lábam közt a farmer nagyon el kopott már néhol lyukas is lett! Meg lehet még csinálni?
Dehogy kuka!
Az én farmerom még vagy másfél évet ráhúzott, miután elvittem a varrónőhöz (ruhajavító álnéven fut). Ő befoltozta, úgy, hogy egy farmeranyagot, ami színben hasonlított, belevarrt a farmeromba, gyakorlatilag láthatatlan lett a lyuk! Nagyon ügyesen megcsinálta! Év fizettem vagy 300 forintot!
Vidd el, érdemes!
25/L
Kérdező, mielőtt elbátorodnl, megmutatom, hogy milyen szépen csinálja a ruhajavító:
Az enyém is ilyen lett, pedig olyan lyuk volt rajta, hogy az ujjaim átfértek. A stoppolásnál keméynebb az anyag, így mégegyszer nagyon nehezen kopik ki, de addigra amúgy is vennél másik gatyót.
Második voltam, 25/L
Nagyon köszönöm a válaszokat különösen neked második:D
Majd keresek valami varrónőt mert aki az utcámba lakik annak az a nagy tudás hogy egy foltot varrt rá!
Két megoldás van, az egyik a "ronda": ezt patkolásnak hívják, észervehető, de lehet úgy csinálni, hogy csak ha nagyon direkt azt figyeled, akkor látszik. Elég tartós.
A másik megoldás az az, amit belinkeltek. Egyébként ezt is észre lehet venni, csak nehezebb. Jó megoldás, de csak ha odaadod a farmert másnak. Ugyanis az a fajta foltozás kb 1 hónapot bír ki, tapasztalat (nekem is ugyanez a gondom a lábammal, mint neked). Felesleges megcsinálni. Vagy ne hordd a nadrágot, amíg le nem fogysz onnan.
Na meg ne vegyél tízezres farmert :D Úgyis kikopik ott. Nem éri meg azt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!