Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lerakódásos betegség? Kellemet...

Lerakódásos betegség? Kellemetlen szagú orr és száj

Figyelt kérdés

Már évek óta érzem, hogy szinte mindig tele van az orrom. Télen, nyáron, ősszel, tavasszal. Sokszor meg szoktam fázni, akkor hetekig nem tudok kilábalni belőle, folyton használom az orrspré-t. Aztán jönnek a köztes időszakok, amikor nem kell használni orrspré-t,de mégis úgy érzem,mintha egy kicsit tele lennék, nehezebben veszek egy picit levegőt, valamint érzem, hogy van odabenn valami, amit nem tudok sehogyan sem kifújni. Az egészben a legrosszabb, hogy a családom sokszor említi, hogy büdös az orrom, valamint a szám. Rossz fogam nincs, nyáron voltam ellenőrzésen, kezelésen.

Mostanában sok minden összeszaladt, sok problémám van a székeléssel is, meg amolyan mindig fázós gyerek vagyok. Lehet ezeknek nincs köze a fentiekhez, de gondoltam mégis leírom. Ti mit gondoltok, mit tegyek? Szüleim sosem küldenek orvoshoz, majd "meggyógyulsz" alapon vannak mindig. Szerintük azért van a fenti problémám mert leszívom az orrváladékot a számba, és kiköpöm. Régen tényleg sokszor csináltam ezt, de mostanában tényleg odafigyelek... 16/f

2013. nov. 2. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:

azért nem tudod kifujni, mert az orrnyálkahártya gyulladás. allergiára tudok ajánlani sóterápiás készüléket, ami levegöbe küld sót, az jó. vagy egyszerü és olcsó megoldás, én most varrtam sókispárnát, azon alszom, szuper :) 150 ft volt az anyagköltség kezeletlen 2kiló bányasóval, és most tanultam meg a youtubról varrni :)

a többire azt tudom mondani h keress rá: candida kérdőív

(erre passzol a székelés problémakör fázósság és az allergia is) és csináld meg s mond mire jutottál. másnak is volt már problémája ez a kellemetlen szag, kívancsi vagyok mi miatt lehet, kell hogy legyen oka.

2013. nov. 2. 15:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségedet. 2 tesztet is kitöltöttem, és mind a kettőből az jött ki, hogy van valami problémám, de nem 100%-os ez a bizonyos candida. Viszont a levertség, fáradtság is jellemző rám, meg a koncentrációhiány. Le is romlottak az osztályzataim, pedig rettentő sokat tanulok. Lehet, hogy orvoshoz kellene fordulnom. Szerinted milyen orvost keressek fel? Fül-orr gégészt?

Üdv!

2013. nov. 2. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:

megpróbálhatod a candida köpetvizsgálat ot is, erre is rátalálsz, ez konkrétabb eredményt ad.

orvost nemtudom milyenhez kéne menned, én a helyedben biorezonanciára mennék, az egy sokkal teljesebb képet adhat mint amivel a legtöbb orvos tud szolgálni.

írj ha jutottál valamire :)

2013. nov. 2. 16:17
 4/5 anonim válasza:
szerintem gasztroenterológushoz kell menned mert a gomba az a bélrendszerben telepszik meg legelőször és onnan kell kiírtani. Itt tudsz kérdezni: Dr Wacha Judit írd be a keresőbe. Jobbulást!
2013. nov. 2. 19:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Holnap remélem lesz időm reggel megcsinálni a köpetvizsgálatot. Amit eddig sikerült kitapasztalnom, az az, hogy voltam futni, s tökre kitisztult az orrom egy bizonyos időre, valamint megindult szépen az emésztésem. (bár már mind a kettő jó állapot elmúlt).

Sópárnám sincs még, de valamit kitaláltam: ha sóval kilehetne tisztítani az orrot, akkor veszek olyan orrsprét, ami direkt csak "tengervíz", tehát só+víz, és mondjuk naponta 2x befújom az orrom vele 1 hétig. Aztán meglátom mi lesz. Szerintetek jó ötlet?

Üdv!

2013. nov. 7. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!