Hogyan lehet szupergyorsan eltüntetni a herpeszt, a számról? Nem tudom honnan vagy hogyan kaptam :/
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 13:49
1/5 anonim válasza:
Irány a patika és Zovirax. Nekem az vált be. Nagyon hamar eltünteti a herpeszt, szinte lehámlik. Egész nap kenegesd. Ha már régóta van rajta, valami nagyon tiszta törlőkendővel, vagy zsepivel töröld le és kenj rá újból. Szépen el fog tűnni egy picit piros marad majd a helye, de ennyi.
2/5 A kérdező kommentje:
ez a fajta kenőcs van is itthon, akkor gyorsan bekenem . köszi szépen, és kb mennyi idő alatt tűnik el?
2013. jún. 20. 14:00
3/5 anonim válasza:
Nekem a Hevizos kenőcs válik be.Ha már akkor bekenem vele a herpeszt amikor még épp csak érzem, hogy kezd kialakulni és láthatóan pirosodik egy folt,akkor néhány perc alatt visszaszorítja teljesen,és ki sem alakul.Viszont ha jobban kijön a herpesz, vagy akár hólyagos is,esetleg már ki is sebesedett,akkor több időbe telik.De ez szerintem egyénfüggő is.
4/5 anonim válasza:
Én a vízzel hígitott tefaolajat ajánlom, az eddig próbált összes ilyen herpesz-kenőcsöt lekörözte.
5/5 anonim válasza:
Zoviraxtól nekem már másnap estére eltűnik. Xal kb 2 nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!