Gyulladt fog miatt van ez?
Figyelt kérdés
A gócos,gennyes,gyulladt fog okozza a fejbőrön az ekcémát? ( Seborhea Dermatitis = viszkető,hámló,sárgás színű,zsíros korpa)
Nagyon érdekelne mert következő héten húzzák a fogam,és a fejbőrömön ilyen tünetek vannak
2013. nov. 1. 01:50
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, tényleg van e összefüggés, de az biztos, hogy én is ugyan így vagyok. Gyulladt, húzásra való fog, Seborhea Dermatitis és ráadásul folyamatos ajak herpesz, hajhullás és pattanások a legváratlanabb helyeken.
2/3 anonim válasza:
Igen. Egy góc a szervezetben "kidobhatja".
3/3 anonim válasza:
Hogyhogy csak következö héten azonnal kellene azt a fogat kihuzni gondolom fáj mi ? Nekem fájt és vasárnap mise után huzta ki az orvos nincs másnap mondta ha nemtudja kihuzni annyira rossz jön a mentö szájsebészet azonnal. Az 13 éves koromba volt most 32 vagyok de a dolgokon nemválltoztat semmit azonnal kezelésbe kéne venni azt a fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!