Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gyulladt fogtól lehet?

Gyulladt fogtól lehet?

Figyelt kérdés

Jó estét!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Van egy gyökérkezelt fogam.Nem is olyan rég étkezés közben széttört.Gondolom elhalt.Vele párhuzamosan erősen lüktet az ínyem,és a fejem. Az íny vérvörös,és háromszor akkora mint volt. Naponta háromszor mosok fogat,és rágózom,de nagyon kellemetlen a leheletem,és a szám íze.

Gyulladt fog. A procedúrát már elkezdtem vele kapcsolatban

Na de ami engem érdekel.

Van köze a dolognak a fejbőrömön keletkező makacs sárgásbarna,kellemetlen illatú,viszkető,ragacsos korpa réteghez?

Bőrgyógyász szerint ez egyfajta ekcéma( s.dermatitis)ami persze gyógyíthatatlan,és csak a szteroidos kence segíthet rajta.

Életmódom kifogástalan.Családban senkinek sem volt ehhez hasonló.

Gondoljátok hogy ez az erősen gyulladt fog okozhatja ezt a kellemetlen bőrproblémát?

2013. okt. 21. 23:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon sajanálom, de erre nemtudok válaszolni, viszont minnél hamarabb kezeltesd ki a proceduraval a fogad mert a sulyos szájüreg gyulladások átterjedhetnek a szívizomra, ami halálos. csak nagyon fontosnak tartottam ezt leírni a te érdekedben.
2013. okt. 24. 17:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Mikor kettétört a fogad nem mentél azonnal az orvosnak megmondani megmutatni mi a helyzet ? Akkor most ne siránkozz itt lehet benntmaradt a gökér ? Ha elmentél azonnal nemkell agodnod mert minden renbe van. de biztos nem mentél azonnal ezt megjósolom.
2013. nov. 25. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!