BulmaSwan kérdése:
Mitől lehet melegem?
Figyelt kérdés
Mindig is rosszul bírtam a meleget. Viszont most hogy elérkezett az ősz észrevettem,hogy mikor hideg van, akkor is melegem van. Más kabátban megy haza, én meg egy vékony pulcsiban vagy pólóban. Most voltam vérvételen pajzsmirigy miatt.(lehet ez pajzsmirigy túlműködés) Pénteken tudom meg az eredményt,de ha nem a pajzsmirigy miatt van akkor mi miatt lehet még? 17/L2013. okt. 22. 11:25
11/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk így visszagondolva, viszonylag sok szemetet fogyasztok.(Annyira nem sok,de azért nem mondanám kevésnek) Lehet egy kiegyensúlyozottabb étrenddel kicsit jobb lenne. Persze ez ettől még nem biztos, hogy befolyásolja az adott helyzetet.
2013. okt. 22. 12:10
12/13 A kérdező kommentje:
Meglátjuk pénteken az eredményeket, de köszönöm szépen a segítséget. Majd megírom, hogy mi lett.
2013. okt. 22. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!