Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet melegem?

BulmaSwan kérdése:

Mitől lehet melegem?

Figyelt kérdés
Mindig is rosszul bírtam a meleget. Viszont most hogy elérkezett az ősz észrevettem,hogy mikor hideg van, akkor is melegem van. Más kabátban megy haza, én meg egy vékony pulcsiban vagy pólóban. Most voltam vérvételen pajzsmirigy miatt.(lehet ez pajzsmirigy túlműködés) Pénteken tudom meg az eredményt,de ha nem a pajzsmirigy miatt van akkor mi miatt lehet még? 17/L
2013. okt. 22. 11:25
1 2
 1/13 anonim válasza:
A cukrod rendben van?
2013. okt. 22. 11:40
 2/13 anonim ***** válasza:
nekem a pajzsmirigy miatt van, ez lett volna az első ötletem
2013. okt. 22. 11:41
 3/13 A kérdező kommentje:
Elég vékony vagyok és ha nem eszek(pl. nem vacsorázom és utána reggel felkelek és akkor se eszek vagy hasonló elkezd remegni a lábam ez volt egyszer. akkor össze is estem, mert lement a cukrom.(Gondolom.) Ez viszont elég régen volt. Nem hinném, hogy ez lenne a háttérben.
2013. okt. 22. 11:48
 4/13 A kérdező kommentje:
Viszont volt olyan nap, hogy az iskolából hazaküldtek, mert lázas voltam. Elvileg magas volt.(Nem mértük meg.) Mire hazaértem semmi bajom nem volt és másnap sem. Nem tudom ez kapcsolatban állhat-e ezzel.(menstruáció után voltam már rég)
2013. okt. 22. 11:52
 5/13 anonim válasza:
Én másnaposan dolgoztam szakadt rólam a víz
2013. okt. 22. 11:52
 6/13 anonim válasza:

Hát ha nem vacsizom és nem is reggelizem, akkor nekem is remegni szokott a lábam, sőt! :D De komolyra fordítva a szót: Rendszeresen kell étkezni, ha van rá mód. Amúgy meg:

www.webbeteg.hu

Itt szinte mindenre a világon rá tudsz keresni, olvasgass utána mik a tünetek. Bár a leírásod alapján lehet, hogy a cukorszinted rakoncátlankodik. Van cukorbeteg a családban? És mennyien vannak? Kik?

2013. okt. 22. 11:54
 7/13 anonim válasza:
Az, hogy mindig meleged van, remegnek a végtagjaid, hőhullámok gyötörnek, szédülsz, ájulási hajlamosság, hirtelen láz, majd visszamegy: ez mind mind a cukorbetegség tünetei. Nem mondom, hogy biztos az vagy, de van rá esély. Nem lehet még esetleg, hogy túl nagy stressz alatt vagy mostanság?
2013. okt. 22. 11:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Apukám cukorbeteg volt, lassan 7 éve szívnagyobbodásba halt meg.
2013. okt. 22. 12:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Stressz az mindig van szerintem mindenkinek az életében, függetlenül attól, hogy mennyi idős. De nem hinném, hogy a szokásosnál is több lenne,bár lehet.
2013. okt. 22. 12:03
 10/13 anonim válasza:

Többet nem tudok mondani, szerintem vizsgáltasd ki magad, amíg nem késő.

A stressznek rengeteg fokozata van, nem véletlenül kérdeztem. Nem mindegy, hogy egy irodában ücsörögsz és a főnököd most azonnal kéri azt a kimutatást, vagy katona vagy, esetleg jövő héten lakoltatnak ki.

2013. okt. 22. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!