MIFÉLE BETEGSÉG LEHET EZ?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Tudom hogy ez szakképzett orvosra tartozik,de azért kikérem a ti véleményeteket is.
Már lassan egy hete minden nap este,főleg lefekvéskor erős légszomjam van.Főleg ha fújom ki a levegőt,akkor rossz.
Apró,pici,gyors légzésekkel tudok csak aludni.
Nagyon rossz :(
Mi lehet ez?
Nem dohányzom,nem iszok,sportolok is,hetente 3x intenzíven futok.
Van egy gyulladt fogam,jövőhéten megyek a fogorvoshoz.
Szerintetek van köze a dologhoz? ( mellkasom is picit fáj,olyan mintha ülne rajtam valaki,főleg ha vízszintesen fekszem)
Vélemény ?? :((
2013. okt. 18. 23:42
1/6 anonim válasza:
Velem is van néha ilyen. Gyakran éjszaka arra ébredek, hogy majd megfulladok, szorít a mellkasom, és szinte fújtatva tudok levegőhöz jutni. Szívritmuszavarra gyanakodtam először, de az orvosok szerint idegi alapon van. Nem ártana elmenned orvoshoz.
2/6 anonim válasza:
Nézesd meg a tüdőd is
Ha nem találnak semmit, akkor hátha kicsit megnyugszol
3/6 anonim válasza:
De nem voltál megfázva az utóbbi dőben?-
Annak a "maradványa" is lehet(ne) esetleg
4/6 anonim válasza:
Tüdőröntgenre elmehetnél
(ingyen szokott lenni)
5/6 anonim válasza:
Én asthmás vagyok, nekem is ezek a tünetek. Szerintem menj tüdőgyógyászhoz.
6/6 anonim válasza:
Amit írsz az klasszikus pánikreakció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!