Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miféle betegség ez?

Miféle betegség ez?

Figyelt kérdés
Mintha 2 énem lenne, egy vidám vicces ember meg egy mindenkit gyűlölő, haragos. Ennek van valami megnevezése?
2013. jún. 10. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszerű hangulatingadozás. Az ember már csak ilyen. Ez még nem betegség, én is pont ilyen vagyok. Amíg sejted,hogy ez nem jó.vagy nem normális addig nincs baj. De változtatni nemigen tudsz rajta, én 15. évesen is ilyen vagyok és rosszabbodik a korral, mert egyre több rossz emberrel találkozom,és egyre több sz.rt csinál az ember így folyamatosan okot adnak a gyűlöletre. Sokszor felgyújtanám a bolygót. Máskor meg imádok mindenkit és imádok élni.
2013. jún. 10. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Bocsi, 25 vagyok,nem 15. :D
2013. jún. 10. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Bipoláris depresszió?

Bár az azért egy kicsit durvább.

Egyébként nálam is előfordulnak ugyanilyen hangulatingadozások, de én a hormonokra fogom...(20 éves vagyok egyébként)

2013. jún. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!