Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért érzek furcsa szagot?

Miért érzek furcsa szagot?

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor előfordul,hogy furcsa szagot érzek. Nem is tudom mihez hasonlítani tényleg. Mintha valamilyen gyulladt szag lenne,de tényleg nem is tudom megfogalmazni. Kellemetlen azt tudom. Sok vizsgálaton voltam mostanában,nem találtak semmi rossz dolgot. Neurológián nem voltam csak,pontosabban 2 éve,a többi vizsgálaton mostanában estem át. Akkor nem találtak ott sem semmi rossz dolgot. Azért el akarok menni majd valamikor megint neurológiára,de ha megint nem találnak semmit,akkor fogalmam sincs mitől lehet. Ehhez a szaghoz néha párosul olyan érzés is,mintha influenzás lennék,pedig nem vagyok az,csak úgy érzem. Furcsa ezt így leírni,igazából ezt érezni,átélni lehet csak.

2013. okt. 18. 11:16
1 2
 11/12 Scofield007 válasza:

Sziasztok!

Kicsit régi a kérdés, de szeretném megkérdezni, hogy sikerült-e kigyógyulni abból a betegségből?

Jelenleg, mintha én is hasonló dologban szenvednék.

Tapasztalataim a következők:

Mint írtátok, fura, kellemetlen szagot érzek belül, nem tudom mihez hasonlítani. Talán mint amikor valaki más náthás, azt érzem az illetőn, vagy ami jobban megfogható: mintha nem lenne hosszú ideje szellőztetve a szobában. Ezt a kellemetlen szagot már 4 napja érzem magamban.

Nem vagyok megfázva. Ahol tanulok, elég sokan kidőltek az influenza miatt, így lehet most kaptam el én is??

Eddig inhaláltam, orromat fújom rendesen, meleg teát iszom, infralámpázom az orromat.

Kedves Kérdező, neked elmúlt ez a valami?

2017. febr. 12. 19:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is volt ilyen. Mindenféle kellemetlen szagot éreztem. Sokadik orr-fül gégészet után elküldtek egy CT-re és a bal oldali arcüregem teljesen fel volt telve.

Egy polip zárta el az utat, és egy baktérium szépen összegyűlt oda.

Sajna, hiába, hogy megműtötték még mindig gyulladás alatt van az orrmellék üregem, hisz kb. 5 év volt amíg a műtétre sor került. Hála a sok OFG ülő lusta orvosnak, aki mindenre rámondja, hogy semmi, hiába mondod, hogy furcsa tüneteid vannak, mert kívülről semminek tűnt (még akkor, mert utána már feldagadt az arcom is és ráment a fülemre is a nyilaló fájdalom)

2017. febr. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!