Néha forróság érzet az alhasnál. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és napjában párszor, a mai nap elég sokszor előfordult, hogy baloldalt a hasam alsó részénél, talán ott a petefészkem vagy nem is tudom mi környékén olyan érzés pár pillanatig mintha forró vizes palackot nyomnék, oda vagy mintha belülről valami ott forróságot termelne. De csak pillanatokig. Nem rossz érzés, fájdalom nincs csak ez a meleg érzet. Mi lehet ez?2013. aug. 21. 01:58
1/2 anonim válasza:
Sok mindentől lehet:
- terhesség
- fekély
- vakbélgyulladás
- petefészek gyulladás
- ciklusváltozás
stb.stb.
Szerintem amúgy csak a ciklusod épp olyan szakaszában vagy, ami ilyesmivel járhat, de ha esetleg fájdalmat is érzel azon a területen (esetleg akkor, ha megnyomod) akkor irány a doki, mert tuti valami gyulladás.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem fáj egyáltalán, szóval lehet, hogy tényleg csak a ciklus:) Köszi!
2013. aug. 21. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!