Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A barátnőmnek van egy furcsa...

Misi1987 kérdése:

A barátnőmnek van egy furcsa betegsége. Amikor belázasodik neki is lázkúpot kell használni. És nem meri magának beadni. És nekem kell beadni neki. Hogyan kell egy ilyen dolgot csinálni?

Figyelt kérdés
Az a gond hogy a barátnőm kicsit hisztis fajta.És amikor beadom neki ezt a kúpot nem nagyon tetszik neki.És az a gond amikor adom neki a kúpot mindig kijön.Én csinálok valamit rosszul hogy kijön vagy ő csinál valamit hogy kijön.És így állandóan kijön a kúp.Légyszives tanácsoljatok valamit hogy hogyan nyomjam be neki hogy benn maradjon?Ha tudnátok tanácsolni hogy milyen pózba feküdjön mert amikor szoktam neki adni akkor hasra szokott feküdni.Lehet hogy rosszul fekszik?Ha tudnátok javasolni hogy hogyan feküdjön az jó lenne.Meg az a gond hogy valamikor összefeszíti a fenekét amikor próbálom beadni.Ilyenkor mit lehet csinálni?Annyit tudok hogy ilyenkor sokat kell neki beszélni mert én már unom a sok könyörgést.Ha ezen felül tudtok valami új dolgot tanácsolni hogy hogyan kell csinálni azt megköszönném.Tudjátok amúgy hogy a barátnőmnek sajnos ilyen gyógyszert kell használni de amúgy én nagyon szeretem a barátnőmet.És ha tudnátok tanácsolni a problémát az nagyon jó lenne.Aki tud ebben a problémában segíteni akkor várom válaszaitokat!
2013. aug. 30. 09:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. aug. 30. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
nem tudom hány évesek vagytok, de hiszti ide oda, adja be magának...vagy maradjon lázas, szenvedjen tovább.
2013. aug. 30. 10:03
 3/11 anonim ***** válasza:
és mi ennek a furcsa betegségnek a neve?
2013. aug. 30. 10:04
 4/11 anonim ***** válasza:
A beadás egy dolog, de vélhetően annyi kontrolljának már kellene lennie, hogy ha nem adja be magának, akkor legalább nem feszít ellene amikor beadod, ill. nem nyomja ki magából. A kicsiknél egy pár percig össze kell nyomni a feneküket amig a kúp elolvad és akkor már nem jön vissza, de azért mondjuk 5 éves kor felett már csak legyen valakinek ennyi uralma a bélfunkciói felett.
2013. aug. 30. 10:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Na ezt sem hittem volna, hogy ilyent javasolok. Gyakoroljatok seggbekukival. Ha az megy, akkor menni fog mindenféle végbélkup is. Egyébként jo mélyre nyomd be neki és szoritsd össze a farpofákat utána. Ha kell, akkor egy kis sikositot is használhatsz a benyomáshoz. Annyit meg tényleg megtehet, hogy ne szoritsa össze.
2013. aug. 30. 10:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Milyen betegség ez???

És hány évesek vagytok. Sztem én a helyébe biztos magamnak csinálnám...nem kérnék meg senkit. Mond neki h feküdjön a hátára, húzza fel a lábait ilyen gömbölyödés féle pózra gondolok..kis tükör és ebben a pózban látja a végbélnyílást. azért mégiscsak jobb mint vkit megkérni.

Én így tennék..bár még nem volt rá szükségem. Végülis a hüvelykúpot is felhelyezzük magunknak..miért lenne ez más.

2013. aug. 30. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha ki tudja törölni a fenekét tükör nélkül, akkor a kúpot is be tudja magának nyomni, ha akarja. Igazából ez az egész nekem valami pszichés dolognak tűnik, de amíg válaszol a kérdező, addig úgysem fogjuk megtudni.
2013. aug. 30. 11:29
 8/11 A kérdező kommentje:
Kérdeztétek hogy hány évesek vagyunk.A barátnőm 18 én pedig 22.Légyszives ne figyeljétek a születési dátumomat mert az csak egy kitalált születési dátum.Annyit a barátnőmről hogy születése óta van egy betegsége ami miatt le is van százalékolva.És ő azért hisztizik be egyből a betegsége miatt.Mert gondjai vannak az idegeivel:előbb lesz ideges.Van ez a másik betegsége ami miatt kúpot kell használni.Kérdezte az egyik válaszoló hogy milyen betegsége van hát én se tudom mert gyógyszertárban kérdeztem meg.És azt mondták hogy hiába nyeli le a tablettás gyógyszer nem használ neki.Meg a barátnőm nehezebben tudja lenyelni ezért kell kúpot használni.Én annyit kérek tőletek kedves válaszolók hogy próbáljatok olyan válaszokat írni amivel könnyebben megtudom oldani ezt a problémát.Ne sértő válaszokat írjatok.Mert az egyik válaszoló írt egy olyan választ ha hisztizik akkor maradjon lázas.Az igaz hogy én is olyankor ideges vagyok a barátnőmre amikor kell ezt a gyógyszert használni és hisztizik.De mégse hagyhatom lázasan a barátnőmet.És légyszives próbáljatok jó válaszokat adni ne ilyet mint ez a válaszoló amit írtam.Azt írta hogy maradjon lázas.Ez milyen dolog?A jó válaszokat előre is köszönöm.Kedves Válaszolók!
2013. aug. 30. 11:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne a hátára feküdjön,mint írták már,hanem az oldalára. A lábait húzza fel térben és lazítson. A kúpot kend be valamilyen zsírosabb kenőccsel,h jobban csússzon és addig told,amíg csak bírod. Amikor felhelyezted a kúpot,akkor nyújtsa ki a lábait és szorítsa össze a fenekét amennyire bírja.
2013. aug. 30. 11:46
 10/11 mantis religiosa ***** válasza:
Ha ennyire nehéz a lázcsillapítást kúppal megoldani, próbálkozhatnátok, hűtőfürdővel, semmilyen mellékhatása nincs, jóval kevesebb vesződséggel jár. Ami az idegességet illeti, használjatok a vízbe egy kis levendula- és/vagy citromfűolajat, az megnyugtat és ellazít. A citromfűből és a levendulából hasonló hatású tea is készíthető. Ha érdekel bővebben írj privit!
2013. aug. 30. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!