Mari20 kérdése:
Ez depresszió lenne?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, életvidám voltam, és mindig eljártam a barátaimmal csavarogni. A barátom 3 hónapja felment az ország másik felébe egyetemre, 9 hónapja vagyunk együtt, és mindig velem volt, most meg csak 1 hónapba 2x találkozunk. Amióta fel ment, magamba fordultam, nem járok sehova, társaságban is csak vagyok, de nem beszélek semmit. Már depressziósnak neveznek a barátaim. A bajaimat se mondom el még a szüleimnek se, és még a barátomnak se, úgy vagyok h jobb magamban tartani. Már nem sírok, de első hónapba éjszakákat sírtam át, és volt h reggel emiatt hulla fáradtan keltem fel, mert nem bírtam aludni. Kedvem nincs eljárni sehova, meg beszélni se akarok senkivel se, jobb egyedül lenni.. Csak akkor vagyok a régi önmagam mikor hazajön, de miután felmegy, vissza esek oda ahol eddig voltam.. mit tegyek??2013. okt. 15. 21:43
1/2 anonim válasza:
Igen ezek a depresszió tünetei. Én is így voltam, első pár héten folyton sírtam, hirtelen hangulatváltozásaim voltak. Később már nem sírtam de megmaradt a rossz hangulat, és a szociofóbia. Ez több mint 3 hónapja volt. Azóta is frontint szedek sajnos egyre többet. Szerintem menj el egy pszichológushoz beszélgess vele. Ne félj attól hogy mások ezért megbélyegeznek, sokan járnak hasonló cipőben (mint én is) Jah és a szüleidnek mondd el hidd el sokkal könnyebb tapasztalatból mondom. Remélem minél hamarabb rendbe jön az életed Kitartást! (21)
2/2 A kérdező kommentje:
Attól félek h a pszichológusnak se mondanák semmit.. de azért köszönöm a tanácsot
2013. okt. 21. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!