Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen okokbol lehet valaki...

Milyen okokbol lehet valaki depresszios?

Figyelt kérdés
Hallottam rola hogy fiataloknal is van ilyen de nem ertem, hogy egy teljesen fiatalnak aki 15evea mi a problemaja?

2013. okt. 1. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerinted aki nem felnott annak tokeletes elete van es sosem eshet semmi baja? A tizenot evesnek is vannak erzesei..

Kikozosithetik, bantalmazhatjak, fenyegethetik, megeroszakolhattak, megverhettek, megverhetik, cikizhetik, tulerzekeny lehet, mindent a szivere vehet, kihasznalhatjak, sikertelen lehet...

2013. okt. 1. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:
igen tudom, de az hogy ez már a fiataloknál is!!
2013. okt. 1. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt hiszem én is az vagyok :(

Van egy csomó dolog, amit nem tudok elmondani senkinek. Nem titkolózok, csupán nincs aki meghallgatna.

Eléggé félénk, csendes lány vagyok, nem igazán tudom kiadni a bennem felgyülemlett feszültséget :(

14/l

2013. okt. 1. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Depresszió bármely életkorban jelentkezhet, és nem mindíg van kiváltó oka.

De az érzelmi labilitás, lehangoltság a tinédzserkorban teljesen normális.

2013. okt. 2. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!