Mi ez az állandó hangulatváltozás, heves szívverés, és pánikroham?
Már régóta meg vannak ezek a tünetek és szedek is pánikrohamra gyógyszert, de nem hat.
Állandóan változik a hangulatom, és előtörnek pánikrohamok. Most ez milyen betegség? Lehet köze a depresszióhoz?
Azt fogom ezek után!
Mert szerintem ezzel az orvossal így semmire nem fogok menni.
Értem. Avval azért vitatkoznék hogy van önbizalmad... Ha valaki bízik magában, azaz van hite magában akkor nem szed gyógyszert és nem pszichiátertől várja el hogy mondja meg hogy ő mit érez, de te tudod. Ha szerinted van akkor jó. Akármilyen durva traumád is volt, a gyógyszer csak kitolja azt hogy szembenézz dolgokkal. Szerintem valamilyen alternatív terápiát is kellene választanod, hisz a pszichiátria merev sémák alapján dolgozik. A kérdésedben leírt dolgok félelem alapúak. Egyén válogatja, hogy mitől. Emberektől, élettől, haláltól stb.
Magyar találmány pl a meseterápia, nagyon hasznos minden életkorban, de nagyon sok más lehetőség is van.
Azt azért tudd, hogy a gyógyszer csak elnyom, de nem gyógyít, sőt.
Én is pánikbeteg voltam. Nehézlégzés, heves szívverés, halálfélelem. Nem írom most ide az egészet.
Szedtem Xanaxot, később Dalsan-t is. Sokat relaxáltam. Egy szerelem sokat segített. Fél év alatt kiűztem magamból a betegséget. Ennek hat éve.
Meggyógyultam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!