Sos! Nem birom. Panikroham vagy virus?
Vírus.
Főtt krumpli üresen, főtt rizs, főtt répa, esetleg pirítós fehér kenyérből üresen. Igyál hideg vizet, csökkenti a hányingert + melegben sokat kell inni, ha nem iszol (és ami bent van, kijön), az veszélyes, kiszáradáshoz vezet.
Mérd meg van-e lázad, ha van, akkor ezer százalék, hogy vírus vagy ételmérgezés.
Felesleges pánikolni, mert abban igaza van anyukádnak, hogy a végén már a pánikolástól fogsz hányni meg leszel rosszul.
Igyál kólát (nem zéró és nem cukormentes!!!), azt is hidegen, az segít a gyomorpanaszokon is meg a hányingeren is.
Lehet pánik is simán! Jött egy kisebb hányinger és annyira stresszelsz rajta hogy már erősebb lett! Sajnos tudom milyen! Én ugyan nem magától a hányástól félek hanem hogy a legváratlanabb helyen jön rám, ahol mondjuk nem tudok mosdóba menni! Szerencsére már sokat javult a helyzet, de tudom miről beszélsz!
Próbáld valahogy elterelni a gondolatokat, nézz egy filmet, igyál jéghideg citromos vizet kortyolgatva! Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!