Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

3 napja fáj a fülem. Ma reggel elkezdett fájni az arccsontom táján a szemöldököm között meg egy picit feljebb, meg a fejem. Csak tüsszögtem (de már egyre kevesebbet), múlthéten fújtam az orromat, de már nem. Most használtam Nasivin orrsprayt, így már sokkal jobb, nem fáj az arcom. Ki van pirosodva az üregek felett a bőr, tiszta ragya lett.:( Nem tudom ennek köze lehet e a dologhoz, de csak úgy hirtelen, egyik napról a másikra kipirosodott.. és nem használtam semmilyen új dolgot.

Csak hétfőn tudok elmenni orvoshoz. Ugye nem arcüreggyulladás? Lovagolhatok szombaton?

2013. okt. 10. 21:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ha fáj a füled meg az arcod, akkor arcüreggyulladás könnyen lehet. Ha nincs lázad, és nem szédülsz, és jól érzed magad, és úgy gondolod hogy így is tudnád élvezni a lovaglást, elmehetsz. De én inkább pihennék.
2013. okt. 11. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!