Egyfolytában köhögök, de miért?! (több lent)
Figyelt kérdés
2 hete elkaptam egy megfázást amiben még mindig benne voltam múlthét szombaton,de akkor már enyhült. Nem folyt az orrom csak köhögtem kicsit. Azt hittem megjavulok hamar,de péntek este úgy feküdtem le hogy egyfolytában köhögnöm kellett és ezt szó szerint kell érteni. Kapar a torkom vagy nem tudom, de percenként kb. 10-et kell köhögnöm legalább.. tegnap pulcsiban mentem ki 2 órára és lehet hogy mégjobban megfáztam vagy mi? Tegnap is köhögtem és visszajött az orrfújás is. Amikor köhögök fáj a két első "kockám" a hasamon. És ma reggel nyomogattam ott a két első kockát és nagyon fájt. Lehet valami komolyabb bajom van mint a megfázás? mi lehet az?2013. okt. 6. 08:35
1/4 anonim válasza:
Megfázás után a köhögés sokszor hetekig eltart, a hasadban gondolom az izom fáj a köhögés miatt. Háziorvoshoz azért nem árt elmenni, hogy meghallgassa a tüdődet.
2/4 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel tüdőgyulladásod lett.de menj háziorvoshoz aki meghalgat.És szerintem nem árt elmenni egy tüdő,hörgő tükrözésre.Kicsit kellemetlen,de pár perc alatt kész.Így kizárják,hogy esetleg daganatos vagy -e
3/4 anonim válasza:
Daganatos a ló...aszt, ne ijesszétek már meg szerencsétlent :) Kérdező, ha nincs lázad, leginkább egy baktériumos felülfertőzés a valószínű. Bronchitis leginkább. Ha van lázad, az már leginkább a tüdőgyuszit valószínűsíti. Mindenképpen, láz nélkül is menj vissza az orvoshoz, hogy meghallgassa a tüdőd, és ha tényleg baktériumos felülfertőződésed van, akkor antibiotikumot fogsz kapni, hogy nehogy a bronchitisedből tüdőgyulladás legyen, illetve hogy a meglévő tüdőgyuszid (ha esetleg az van) meggyógyuljon.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) azt mondta hogy semmi komoly..
2013. okt. 10. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!