Három hete köhögök, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szeptember elején kb 3 napig meg voltam fázva,aztán nekiálltam köhögni...már 3 hete.Nem fáj a torkom,csak ha lélegzek,és akkor is inkább lejjebb.2013. okt. 1. 19:39
1/3 A kérdező kommentje:
Szedek C vitamint,tőzegáfonya tablettát meg aspirint,de nem lett jobb.Milyen gyógyszer segítene,mit csináljak?Elmenjek orvoshoz,hogy itthon maradhassak 1-2 napot,hátha meggyógyulok?
2013. okt. 1. 19:39
2/3 anonim válasza:
Probalj meg ne gyogyszereket szedni, hanem gyogynovenyeket. Nekem peldaul a landzsas utifu jo szokott lenni (mondjuk az ize nem igazan). Orvos nem latott ezert?
3/3 A kérdező kommentje:
Holnap szeretnék orvoshoz menni,csak előtte megkérdeztem itt is.
2013. okt. 1. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!