Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mellkasi fájdalom, két három...

Mellkasi fájdalom, két három napi gyakorisággal?

Figyelt kérdés

Időnként ( két, három naponta) erős fájdalmat érzek a mellkasom bal felén, éles, nem tudok rendesen lélegezni, jobban fáj ha kihúzom magam. Max tíz perc alatt elmúlik és jól vagyok. Úgy fél éve tart. El kéne mennem vele orvoshoz ezzel, vagy ez nem para?

17 éves vagyok és lány

2013. aug. 4. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez ÁLTALÁBAN a mellhártya becsípődése, ha aggódsz miatta, akkor menj el nyugodtan orvoshoz. A mellhártya be tud szorulni a bordák közé, a bordák pedig erősen szoríthatják, a mellhártya tele van idegekkel és nagyon erős éles fájdalmat okozhat. Van, aki hagyja, hogy magától mozduljon ki, van, aki nagy levegőt vesz szép lassan és kihúzza magát és várja, hogy így mozduljon ki a mellhártya. SZERINTEM nem para, de ha aggódsz, menj el orvoshoz és beszélj vele erről.
2013. aug. 6. 16:29
 2/2 A kérdező kommentje:

Oh, köszönöm szépen!

Nem igazán aggódom, az zavart, hogy nem tudom, mi ez.

így most már kicsit sem aggódok!

köszönöm a megnyugtató választ! :)

2013. aug. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!