Lehet stroke vagy valami más, komolyabb baj?
9 éves koromban volt először migrénem(látótérkiesés+fejfájás) ,abban az időben elég gyakran előjött ezzel a 2 tünettel, aztán egyre ritkább lett. 11 éves koromban egyszer lezsibbadt az egész bal oldalam(tényleg minden,még a nyelvem is), látótérkiesésem is volt de nem fájt a fejem. Egyszer valamikor volt, hogy rosszul éreztem magam, nem tudtam rendesen beszélni és szavakat kimondani. 11 éves korom óta szokott fájni a szívem és a fejem hátsó része(mindkettő szúró, nyomó érzés, elkezd fájni,elmúlik néhány másodpercre,megint fáj,elmúlik és így tovább...). Kicsivel több mint egy éve voltam kivizsgáláson, ott annyit mondtak, hogy enyhe szívritmuszavarom van, de nem mondták, hogy kéne gyógyszert szednem. Tavasszal(március körül) ismét látótérkiesésem volt, a bal karom lezsibbadt és az arcom bal oldala. Májusban magas vérnyomás miatt összeestem. Nem szoktam gyakran elájulni,eddig életemben 2x történt meg. Eddig ennyi problémám volt,a fej és szívfájás még most is tart,elég gyakori. Lehet,hogy csak a migréntől van, vagy lehet komolyabb baj is?
(Nem iszok kávét,alkoholt meg hasonlókat és nem is dohányzok,egészséges ételeket eszem,nem szeretem az édességeket és társait)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!