Nem tudom mi ért lehet ez? Lehet komolyabb meg betegedés is?
Figyelt kérdés
Alig tudok székelni,nehezen megy,és hashajtót kell be szedni hogy,sikerüljön.viszont ha érzem hogy kell,el megyek és mégsem tudok olyan nyálka viszont távozik ami ilyen rózsaszínes színű. és a hasam is fáj mindig. miért lehet ez?2013. szept. 21. 17:52
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mi ez..de annyit biztosan tudok, hogy nagyon nem normális! Mihamarabb keress fel egy proktológust!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehet a baj,de eddig még,senkivel sem beszéltem meg mert szégyelltem. de félek,hogy valami nagy baj lehet fáj a hasam úgy érzem hogy rohannom kel a mosdóba,erre mégsem. kellemetlen erről beszélni.
2013. szept. 21. 18:09
3/5 anonim válasza:
Igen, tényleg lehet nagy baj is, akár egy daganat is. Ne húzd az időt,ne szégyelld,másnak is van ilyen panasza,viszont,ha bármi van jobb minél előbb megtalálni és kezelni!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ..
2013. szept. 21. 18:17
5/5 anonim válasza:
Felesleges itt találgatni. Biztosat csak orvos tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!